• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tomić: Najgori mogući scenario...

Autor mondo.rs

"Sada je primarno da podignemo glavu i da se na našem stadionu i pred našim navijačima opravdamo i odužimo za ovaj poraz", kazao je Ivan Tomić posle poraza na debiju za Partizan.

 Ivan Tomić poslije poraza Partizana od OFK Beograda Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Poraz na debiju, nedelju dana uoči "večitog derbija", sigurno da nije početak kome se nadao novi trener Partizana Ivan Tomić, a ni navijači nakon odličnih pripremnih mečeva ovog kluba na Kipru. Međutim, realnost je bila drugačija.

Novi, peti trener OFK Beograda ove sezone Dragan Radojičić, obećao je da će njegovi igrači "izaći" hrabro protiv Partizana i odigrati "na gol više". S obzirom na to da su "romantičari" prvi put posle 10 godina, i odigrane međusobne 23 utakmice, konačno slavili - Radojičić je bio zadovoljniji.

"Momci su odradili utakmicu na najbolji mogući način. Gol smo primili iz letargije, videćemo šta se desilo izigrani smo lako... Do sada nismo znali da se 'vraćamo' u utakmicu, a na poluvremenu sam video rešenost i lepo raspoloženje kod igrača. Ukrali smo jednu loptu, napravili kontru, postigli gol... Partizan je imao prividnu inicijativu, ali mi smo bili konkretniji", poručio je Dragan Radojičić na kraju utakmice za "Arenu sport".

Fudbaleri Ivana Tomića su vodili, a potom svojim greškama dozvolili igračima OFK Beograda da za šest minuta naprave potpuni preokret, zbog čega je on bio izuzetno nezadovoljan posle utakmice.

BRAŠANAC

"Ne znam šta se desilo, nemam objašnjenja. Teška utakmica iza nas, po teškom terenu. Neću da koristim teren kao izgovor, ali je stvarno bilo potrebno dosta truda i energije da bi se osvojila tri boda i mi to nismo uspeli. Gledaćemo da se presaberemo, a i sami ste čuli poruku navijača da hoće pobedu u derbiju".

 "Ovo je najgori mogući scenario za nas. Prvo poluvreme smo odigrali dosta dobro. Poveli smo, imali dobar protok lopte, iako je teren bio loš. U drugom poluvremenu nas je presekao taj gol OFK Beograda iz kontranapada", počeo je Ivan Tomić razgovor za "Arenu sport".

"Posle toga smo ušli u nervozu. Protivniku smo poklonili mnogo lakih lopti na sredini terena i na pogrešan način pokušavali da dođemo do vođstva, što je i rezultiralo drugim golom OFK Beograda. U svakom slučaju, jako loš početak prolećnog dela prvenstva posle jako dobrog prvog poluvremena", rekao je Tomić novinarima na Vračaru.

U narednom kolu ih očekuje "večiti derbi".

"Sada je primarno da podignemo glavu i da se na našem stadionu i pred našim navijačima opravdamo i odužimo za ovaj poraz", rekao je Tomić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC