• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivan Tomić grmi: Nisam video veći penal od ovoga!

Autor mondo.rs

Trener Partizana Ivan Tomić izuzetno nezadovoljan suđenjem, ali ne traži alibi. "Za poraze ću uvek biti ja krivac, ne tražim alibije, ali radimo i krvarimo pod enormnim pritiscima", rekao je Tomić posle derbija.

 Ivan Tomić o penalu i sportnim situacijama u derbiju Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Partizan je izgubio 150. "večiti derbi", izgubio je drugu utakmicu zaredom u nastavku sezone, identičnim rezultatom - 1:2.

Međutim, tokom utakmice Partizana i Crvene zvezde bilo je nekoliko spornih situacija, na štetu domaćina, odnosno crno-belih.

Odmah posle utakmice, Ivan Tomić, koji je na terenu sportski čestitao svom kolegi Miodragu Božoviću, uz zagrljaj, grmeo je u mikrofon Televizije Arena sport.

"Igrali smo dobro punih 45 minuta i mnogo više od toga. Strašno mi je teško da pričam, ne zbog poraza", rekao je Tomić, zastao i nastavio: "OK, čestitam Zvezdi na pobedi, a mojim momcima na pristupu, igri, borbenosti, imali smo prilika u prvom poluvremenu mogli smo da drugačije rešimo celu situaciju".

Usledilo je potom pitanje o situaciji iz 12. minuta, kada sudija Vlado Glođović nije okarakterisao kao penal start Marka Petkovića nad Nemanjom Mihajlovićem.

"Tih 20 godina (bez penala za Partizan, prim. aut.), deluje kao da će biti i 50! Ne želim da izgleda kao da tražim alibije i opravdanje, nikada to neću da uradim!", rekao je Tomić, da bi ga reporter TV Arena sport prekinuo i postavio mu pitanje:

"Kako ste vi videli tu situaciju, kada je Glođović, možda, mogao da dosudi najstrožu kaznu?".

"Možda!? Možda!?", uzvratio je trener Partizana i nastavio:

"Ja veći penal od ovoga nisam video! Da me svi dobro razumeju - poslednje što tražim je alibi. Za poraze ću uvek biti ja kriv, a igrači će biti zaslužni za pobede koje će doći. Onda faul iz kojeg smo primili gol apsolutno nije postojao, a lopta je pri izvođenu pomerena sedam metara unapred. Mi borimo, krvarimo, trudimo se, radimo pod enormnim pritiscima da bismo na ovaj način, u našoj kući, doživeli ovako nešto...".

Prva sporna situacija



Druga sporna situacija



Tomić je potom još jednom čestitao Zvezdi na pobedi.

"Čestitam i igračima Zvezde i njenom stručnom štabu. Ovo što pričam nema nikakve veze sa njima. Čestitam i mojim igračima na odnosu prema igri, pristupu... imali smo prilike i trebalo je drugačije da rešimo neke situacije".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC