• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Geri Nevil: Sudija je bio smešan!

Autor mondo.rs

Trener Valensije smatra da je njegov tim oštećen u duelu sa Atletik Bilbaom i da je rezultat meča drugačiji od odnosa snaga na terenu.

Dugo je trebalo Geriju Nevilu da se snađe u ulozi trenera Valensije i počne da pobeđuje, a kada je konačno uspeo da upiše "trojku" u Primeri, vezao je četiri pobede (računajući i dvomeč sa Rapidom iz Beča u Ligi Evrope, u kojem su "slepi miševi" slavili ukupno 10:0). Uspešna serija, ipak, prekinuta je ove nedelje, u 26. kolu španskog prvenstva.

Atletik Bilbao slavio je na Mestalji 3:0, ali Nevil smatra da taj rezultat nije realan odnos snaga.

"Razočarani smo i ljuti zbog ovako ubedljivog poraza. Igrali smo odlično 70 minuta, možda i najbolje od kada sam došao u Valensiju, ali nismo dobro reagovali posle prvog primljenog gola i zato smo brzo primili još dva. Oni su došli po 0:0 i tako su igrali, ali eto, vraćaju se kući sa tri postignuta gola. Možda smo bili previše samouvereni zbog dobre igre, pa je došlo do opuštanja i gubljenja kontrole nad utakmicom. Ne znam, teško mi je da objasnim kako smo izgubili ovim rezultatom", razočaran je bio Englez posle utakmice.

Imao je Nevil i zamerku na račun sudije Hesusa Hila.

"Sudija je bio smešan. Sramota je da nam nisu dosuđena dva penala. Neke sudijske odluke bile su nevereovatne, kao ta da se ne svira penal nad Andreom Gomešom. Trudim se da uvek budem blag prema sudijama, jer rade komplikovan posao, međutim, ovo danas nije bilo dobro suđenje", smatra Nevil.

Bivši bek Mančester junajteda stao je u odbranu Danija Pareha, direktnog krivca za drugi gol gostiju, a koji je mogao bolje da reaguje i kod pogotka za 0:3.

"Glupo je svaliti krivicu na samo jednog igrača. To nikada ne bih uradio. Od kada sam došao, Pareho je igrao svaki minut svake utakmice i odlično radio na treninzima. Glupo bi bilo da jedna utakmica baci senku na sve to".

Valensija i Atletik Bilbao sastaće se ponovo vrlo brzo u osmini finala Lige Evrope (10. i 17. marta).

"Ne razmišljam još o tim utakmicama. Prvo ide duel sa Malagom, pa sa Atletikom Madridom. Tek onda ćemo pričati opet o Bilbau, ali svakako ćemo pokušati da izvučemo pouke iz današnje utakmice", poručio je Nevil.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC