• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alba: Goniće nas do kraja

Autor mondo.rs

Bek Barselone smatra da samo jedan poraz njegovog tima može da vrati neizvesnost u trku vodećeg trija Primere.

Barselona 66 bodova, Atletiko Madrid 58, Real 54. Dvanaest kola pre kraja, deluje da se novi (stari) prvak Španije već zna, ali Đordi Alba kaže da lider Primere ne sme da upadne u tu zamku.

Bez obzira na to što je trener Reala Zinedin Zidan posle subotnjeg poraza od Atletika rekao da je "prvenstvo završeno" za njegov tim.

"Da se ne lažemo, imamo lepu prednost, ali ako izgubimo samo jednu utakmicu, Real i Atletiko će pomisliti da mogu da nas stignu i goniće nas do kraja prvenstva. Moramo ovako da nastavimo, a dobra stvar je što zavisimo samo od sebe i svojih rezultata", rekao je Alba.

Barselona je u nedelju na Nou Kampu preokrenula rezultat protiv Sevilje i pobedila rezultatom 2:1.

Sevilja je ove sezone daleko najneugodniji protivnik ekipi Luisa Enrikea. Sastali su se tri puta (posle produžetaka 5:4 za Barsu u evropskom Superkupu, po 2:1 za domaće timove u okviru Primere), a 22. maja će igrati opet, za trofej Kupa kralja.

"Srećan sam da je me Unai Emeri trenirao u Valensiji. Način na koji priprema utakmice se graniči sa perfekcijom i zato je uvek teško pobediti njegove timove".

Mnogo prašine u Španiji je podigla izjava Kristijana Ronalda, koji je kritikovao saigrače nakon 0:1 u gradskom derbiju...

"Ne znam precizno na šta je Kristijano mislio, ali mogu da kažem da smo u Barseloni ujedinjeni u celinu i da niko ne misli da je bolji od drugih. Postoje igrači koji prave razliku, ali osećamo se kao jedan", poručio je Đordi Alba.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC