• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsi ima napadača, a nije Falkao, Remi, Pato...

Autor mondo.rs

Gus Hidink zbog manje povrede odmarao Dijega Kostu, koji je u dobroj formi, a to je bila šansa za napadača iz Burkine Faso.

Bertrand Traore!

"Ko?", zapitali su se mnogi kada su videli da Čelsi vodi posle prvih 45 minuta protiv neugodnog Stouka, a bilo je ispisano ime i prezime napadača iz Burkine Faso koga "plavci" dugo kriju, i to vrlo neopravdano.

Nakon što se dobro pokazao u Kupu protiv MK Donsa i Mančester sitija, a potom u prethodnom kolu protiv Noriča asistirao za pobedonosni gol Dijega Koste, Bertrand Traore je postigao jedan od najlepših golova u Premijer ligi ove sezone, u svojoj prvoj utakmici u kojoj samostalno predvodi "navalu" Čelsija.

Mnogo se Čelsi mučio sa odbranom ove sezone, ali bi se i ti problemi zaboravili da su Dijego Kosta, Radamel Falkao, Loik Remi, ali i Eden Azar, pogađali na početku sezone i sada bi bili na daleko boljoj od 10. pozicije na tabeli.

Mladi napadač iz Burkine Faso, kome je prvu šansu pružio Žoze Murinjo na pripremama u Sjedinjenim Američkim Državama, mogao bi da bude pravi pogodak za ovaj tim u finišu sezone, kao što je Mančester junajtedu to Markus Rašford, a upisao je svoj četvrti gol u devet utakmica.

Od njega su manje, a na znatno više utakmica, dali i Falkao (1), Azar (2) i Remi (3), dok sa klupe gleda Alešandre Pato.

Pogledajte ovaj gol...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC