• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Azar ne planira odlazak i igra povređen?

Autor mondo.rs

Otac Čelsijevog veziste osuo paljbu po klubu.

Posle još jedne partije za zaborav Edena Azara, ovaj put u revanš meču osmine finala Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena, delovalo je da se rastanak belgijskog veziste i Čelsija definitivno približio.

Njegov otac, Tjeri, međutim, ne misli tako. Tvrdi, čak, da nema šanse da se to uskoro dogodi, iako je Eden dan uoči utakmice u kojoj je eliminisan iz elitnog takmičenja drugim porazom od Parižana (oba puta 1:2) rekao da bi teško odbio ponudu Pari Sen Žermena.

"Eden nikada nije rekao da želi da igra za PSŽ. Samo je potvrdio da je PSŽ postao veliki klub i da bi svaki fudbaler voleo da igra u klubu na tom nivou", izjavio je Tjeri Azar za belgijski list "Le Soir" i dodao:

"Eden ima ugovor do 2020. godine. Uopšte se ne dovodi u pitanje da bi sada mogao da napusti klub".


Na kritike o igrama svog sina ove sezone, koje su daleko, daleko od očekivanog nivoa imajući u vidu da je prošle sezone bio igrač godine u Premijer lige, a ove još nije postigao pogodak, Azar senior kaže:

"Njegova loša forma je posledica povrede, upale kuka, koju 'vuče' već tri-četiri meseca. To nije strašna povreda, ali kada se pojavi bol, osećaj je kao da vas neko bode, kao da vam zabada nož u to mesto".

Tjeri Azar smatra da klub nije izašao u susret njegovom sinu i omogućio mu period oporavka.

"Umesto da mu daju nekoliko slobodnih dana da se odmori i potpuno oporavi, terali su ga da igra, jer su pred timom bile neke važne utakmice. Dakle, nije imao izbora... A i, uostalom, koji igrač nije imao uspone i padove tokom svoje karijere? Ovo mu je prvi put da se susreće sa teškim periodom u svojoj karijeri. Nije Eden mašina, kao što znamo".

Da li će Azar i zaista naredne sezone nastaviti da igra za Čelsi, videćemo, ali to što je već u poluvremenu duela sa Pari Sen Žermenom razmenio dres sa Anhelom Di Marijom, ne ide mu u prilog...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC