• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO tiket: Stavljamo "ruku u vatru" da...

Autor mondo.ba

...prijedlozi mogu glatko da prođu ove kišne subote.

Sportska redakcija našeg portala i ovog vikenda je odabrala prijedloge fudbalskih parova za klađenje.

Za ovu kišnu subotu, odlučili smo se za utakmice s ukupnom kvotom nešto manjom od 35 za koje bismo stavili "ruku u vatru" da će da dođu kako smo predložili.

Sretno!

Premijer liga BiH

14.00 Rudar-Prijedor - Sarajevo 2 (1.5)

Iako se "rudari" bore za opstanak i tradicionalno su "težak" domaćin bilo kom rivalu, smatramo da je tim Miodraga Ješića mnogo kvaliteniji i da će to dokazati na prijedorskom Gradskom stadionu. I tradicija je na strani "bordo" kluba, Prijedorčani su posljednji put slavili protiv ekipe sa "Koševa" prije pet godina u Kupu BiH.

Superliga Srbije

15.00 Partizan - Voždovac 1 (1.4)

Crno-bijeli imaju mnogo problema ove sezone i nisu ni blizu partija i mjesta koje od njih očekuju najvatreniji navijači, ali u "malom" gradskom derbiju protiv Voždovca ne bi trebalo da imaju previše problema kad je riječ o upisivanju tri boda. Osim toga, "zmajevi" nisu nikad u svojoj istoriji pobijedili Partizan, a samo jednom su uspjeli da crno-bijelima otkinu bod.

Premijer liga

13.45 Norič - Mančester siti 2 (1.65)

Domaćin je posljednji put slavio 2. januara protiv Sautemptona i to je sigurno podatak koji plaši svakog iskusnijeg ljubitelja klađenja. Međutim, u goste Noriču, kojem je svaki bod neophodan u trci za opstankom, dolazi moćni Siti, koji takođe ima imperativ zbog jurnjave za plasmanom u Ligu šampiona. "Građani" će takođe biti dodatno motivisani da se iskupe za prethodni poraz od Liverpula u Liga kupu, a i realno gledano, tim Manuela Pelegrinija je neuporedivo kvalitetniji od "kanarinaca".

16.00 Stouk - Sautempton GG (1.89)

U dvoboju osmoplasirane i devetoplasirane ekipe Premijeršipa, u nešto boljoj formi je domaćin, ali oba tima su u prethodnim susretima remizirala, pa će sigurni smo, krenuti ofanzivnije ka protivničkoj mreži. Zato vjerujemo da će barem po jedna lopta da završi iza leđa Džeka Batlenda odnosno Martina Stekelenburga.

Škotska liga

13.30 Partik - Seltik 2 (1.35)

Velikan iz Glasgova odavno nema ozbiljniju konkurenciju u Škotskoj i u gostima kod Partika, koji u 17 međusobnih utakmica sa "keltima" nije uspio da osvoji niti bod, trebao bi da nastavi svoju seriju pobjeda.

Turska liga

18.00 Rizespor - Bešiktaš 2 (1.65)

Turska liga je poprilično nezahvalna za prognoziranje jer je dosta ujednačena, ali zbog činjenice da je Rizespor stabilan u sredini tabele, a Bešiktaš se bori za titulu sa Fenerbahčeom, odlučili smo se za "dvojku".

Serija A

20.45 Inter - Bolonja 1 (1.55)

Neroazuri su u oba takmičenja u Italiji povezali čak četiri pobjede na "Đuzepe Meaci", a posebno impresivan je bio trijumf nad Juventusom u "Kopa Italija" iako nedovoljan za plasman u finale. Po tri "komada" je ekipa Roberta Manćinija spakovala i Sampdoriji i Palermu, a tako bi trebalo biti i protiv Bolonje, koja se nalazi u sredini tabele i ne može ni "gore ni dole".

Portugalska liga

19.30 Eštoril - Sporting 2 (1.45)
Slična situacija je i u Portugalu - domaćin je siguran u sredini prvenstvene tabele i ne može imati ambicije kad je riječ o dizanju ka vrhu, niti postoji mogućnost da ispadne iz elite, dok se lisabonski zeleno-bijeli bore sa gradskim rivalom Benfikom za šampionski pehar. Trenutno Sporting zaostaje dva boda, ali sa tri iz ovog duela održaće korak sa "orlovima".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC