• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dijego Kosta, šta će s tobom biti?

Autor mondo.rs

Da li je napadač Čelsija ugrizao igrača Evertona i hoće li biti kažnjen? Iz rivalskog kluba ne dižu prašinu, a "plavci" tvrde da nije ni bilo "kanibalskog" poteza

Celo Ostrvo bruji o Dijegu Kosti i potezu koji je napravio u finišu meča protiv Evertona u četvrtfinalu FA kupa.

Izgledalo je kao da je besni Španac pokušao (ili uspeo) da ugrize Gareta Berija, iako se posle tog čudnog poteza i "šunjanja" oko njegovog vrata prijateljski pozdravio sa njim.

Sudija mu je međutim pokazao put u svlačionicu, budući da je pre toga već zaradio žuti karton.

Dijego Kosta moraće da bude kažnjen zbog tog neljudskog poteza. Ali da li će ta kazna biti stroga, po uzoru na neke ranije "kanibalske" poteze u Premijer ligi?

Čelsi se oglasio posle Kostinog neobjašnjivog poteza saopštenjem u kojem je jasno navedeno da ugriza nije bilo.

"Dijego je razgovarao sa čelnicima kluba posle meča i izrazio je žaljenje zbog reakcije u duelu sa Geretom Berijem koja je dovela do crvenog kartona.Dijego je bio i vrlo jasan da ga nije ugrizao u bilo kom trenutku tokom prepirke", naveo je Čelsi.


Da je Kosta cvećka - nije, jer je i pre tog spornog trenutka pljuvao u pravcu sudije (zato je i dobio prvi žuti karton), a potom je na putu ka svlačionici nepristojno gestikulirao ka delu tribine gde su bili navijači Evertona, ali je veliko pitanje da li će mu biti određena žestoka kazna, poput one koju je dobio Luis Suarez kada je ugrizao Branislava Ivanovića na meču Liverpula i Čelsija u aprilu 2013. godine.

Urugvajac je tada suspendovan na 10 mečeva, iako mu to nije bilo prvi put da "jede" protivnike. Pre toga on je ugrizao fudbalera Ajaksa Otmana Bakala, zbog čega je bio kažnjen sa sedam mečeva zabrane igranja.

U Evertonu ne prave veliku frku, jer je glavna misija ispunjena - Čelsi je pobeđen rezultatom 2:0 i ostvarili su plasman u polufinale FA kupa.

Menadžer Evertona Roberto Martinez izjavio je da mu je Beri posle utakmice rekao da se "nije dogodilo ništa oko čega bi trebalo da brinemo", pa on smatra da je to sve bilo u žaru borbe u koju je bio uključen i temperamentni Kosta.

Bilo kako bilo, čelnici engleske fudbalske asocijacije imaće "pune ruke" posla da dokuče šta se zaista desilo u 84. minutu meča između Evertona i Čelsija i da odrede pravu kaznu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC