• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Znate li ko najviše "hrani" Mesija loptama?

Autor mondo.rs

Argentinac je od prve utakmice u Primeri dobio 200 asistencija od svojih saigrača. Evo i liste ko mu je koliko puta omogućio da postigne pogodak.

Od 2004. godine, kada je debitovao za Barselonu u Primeri, Lionel Mesi je u 339 utakmica španskog prvenstva postigao 308 golova.

Neke je dao posle solo-prodora, neke udarcima iz daljine, neke iz "slobodnjaka" ili penala, a 200 pogodaka omogućili su mu saigrači.

Statističari čuvenog sajta Opta objavili su listu svih igrača koji su fantastičnom Argentincu tokom karijere pomogli da se 200 puta upiše u strelce u mečevima Primere.

Na prvom mestu je Dani Alveš sa 26 asistencija, zatim Ćavi Ernandez sa 21, pa Andres Inijesta i Pedro Rodrigez sa po 18. Slede Sesk Fabregas i Luis Suarez (po 11), Aleksis Sančez i Nejmar (po 10), David Vilja (8), Tjeri Anri i Adriano Koreja (po 6), Ronaldinjo (5), Bojan Krkić, Samjuel Eto, Tijago Alkantara i Mark Bartra (po 4), Serhio Buskets, Deko, Martin Montoja, Kristijan Teljo, Jaja Ture, Ivan Rakitić i Đordi Alba (po 3), Zlatan Ibrahimović i Arda Turan (po 2), Erik Abidal, Aleksandar Hleb, Sjedu Kejta, Maksvel, Đerar Pike, Silvinjo, Đovani van Bronhorst, Rafinja i Munir El Hadadi (po 1).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC