• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop: Priča koju samo fudbal može da napiše!

Autor mondo.rs

"Mnogo sam srećan zbog žreba. Srećan sam što ću igračima moći da pokažem taj sjajan stadion i grad. Ovo je priča koju samo fudbal može da napiše", kaže Jirgen Klop.

U osmini finala protiv Mančester junajteda, u četvrtfinalu protiv Borusije Dortmund. Liverpul nije bio miljenik žreba Lige Evrope, ali je sudbina odlučila da počasti sve ljubitelje fudbala širom planete podarivši im ove dvomeče prepune emocija.

"Crveni" su uspešno prebrodili mečeve sa najvećim rivalom, ali sada će morati da se sastanu sa Borusijom koju je njihov trener Jirgen Klop proteklih sezona vratio u vrh evropskog fudbala.

Nema sumnje da će, inače emotivnog Klopa, predstojeće dve utakmice (7. i 14. aprila) dobro "prodrmati", ali on u svom stilu tvrdi da je oduševljen žrebom.

"Mnogo sam srećan zbog žreba. Srećan sam što ću igračima moći da pokažem taj sjajan stadion i grad. Ovo je priča koju samo fudbal može da napiše",
počeo je nemački trener intervju za klupski sajt.

"Ako želite da osvojite Ligu Evrope onda morate i da pobedite najbolje timove. Ovo je odlično i za samo takmičenje, jer će svi koji su mislili da Liga Evrope nije zanimljiva, sada promeniti mišljenje".


Subotić: Biće sjajno videti ga opet

Bivši reprezentativac Srbije i štoper Borusije Dortmund, Neven Subotić, oduševljen je zbog ponovnog susreta sa Jirgenom Klopom. "Veoma sam uzbuđen što ću ponovo videti Jirgena Klopa. Trenirao me je devet godina i bilo nam je sjajno sa njim. Svi u Dortmundu smo uzbuđeni što ćemo igrati protiv njegovog novog kluba. Definitivno će biti sjajno videti ga opet. Prijateljski meč koji smo igrali protiv Liverpula 2014. godine nije dobro prošao, izgubili smo 0:4 i sada želimo da im se revanširamo", poručio je Subotić.

Zanimljivo, Klop nije uživo pratio žreb u Nionu.

"Tokom žreba imali smo video-analizu našeg narednog rivala, Sautemptona, a zatim smo izašli na teren da odradimo trening. Mora da mi je telefon prepun poruka i propuštenih poziva", našalio se Klop.

Osvrnuo se harizmatični trener i na navijače dva kluba. Poznato je da Liverpulovu himnu "You'll never walk alone", gromoglasno pevaju i pristalice Borusije Dortmund.

"Atmosfera u obe utakmice će 100 odsto biti sjajna! Zaista jedva čekam da ponovo dođem na stadion u Dortmundu. Radio sam tamo sedam godina, tako da mi neće biti lako da se opet pojavim među tim ljudima. Posebno zato što je sada u Borusiji drugi trener i ja ne želim da smetam, da se namećem. Iskreno, ne sviđa mi se što se ovaj dvomeč toliko vezuje za moje ime. Ne prija mi to. Više bih voleo da u centru pažnje budu igrači, a ja ću biti na raspolaganju za priču kada se utakmice završe", poručio je Klop.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC