• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real - Sevilja: Svega je bilo!

Autor mondo.rs

Neverovatan meč na "Santjago Bernabeu". Videli smo četiri gola, dva (neopravdano) poništena gola i dva promašena penala!

Svega je bilo!

U jednom od derbija 30. kola, svakako je i onaj između Viljareala i Barselone privukao pažnju, viđena su četiri gola, ali i dva poništena pogotka, ispostavilo se neopravdano, a za "potpuni doživljaj" pobrinuli su se i igrači koji su promašili dva jedanaesterca.

Dakle, da su sudije bolje videle neke situacije, a igrači pogađali one "najlakše" šanse, navijači na "Santjago Bernabeu" videli bi najmanje osam pogodaka, ovako samo četiri - i to sva četiri u mreži gostiju.

REAL MADRID - SEVILJA 4:0 (1:0)

 Bez obzira na to što je Real Madrid, bar prema rečima Zinedina Zidana, ispao iz trke za titulu, kiks Barselone uoči "El Klasika" koji se igra naredne nedelje "obradovao" je navijače "kraljevskog kluba", a "preračunavanjem" bodova dolaze do toga da bi pobedama nad Seviljom i samom Barsom prišli na sedam bodova na sedam kola pre kraja prvenstva...

Iz tog razloga je i Real "krenuo" jako. Već u šestom minutu Karim Benzema je "zakucao" loptu nakon volej udarca, a zasluge ima i Garet Bejl koji je uputio dobru loptu. Kevin Gameiro je imao priliku da izjednači rezultat iz jedanaesterca, ali je Kejlor Navas dobro odbranio.

Šansu da dođe do drugog gola Real je prvo imao preko Bejla, koji je i postigao gol, ali je on poništen, a potom i Kristijano Ronaldo koji je u 57. minutu promašio čitav gol nakon jedanaesterca nad Modrićem.

I treća stopostotna šansa da navijači vide gol propala je nekoliko minuta kasnije. Kevin Gameiro je, mislio je on, izbegao ofsajd zamku i lako je savladao Navasa u situaciji "1 na 1", ali je sudija uveliko držao podignutu ofsajd zastavicu.

A, onda - za nekoliko minuta "hladan tuš".

Ronaldo u 64. minutu koristi dobar pas Danila sa desne strane, a da se trio "BBC" kompletira, pobrinuo se Karim Benzema koji je dva minuta kasnije asistirao za Gereta Bejla. Tačku na meč stavio je Hese u 86. minutu.

POGLEDAJTE GOLOVE:

1:0 Benzema

2:0 Ronaldo

3:0 Bejl

4:0 Hese

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC