• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tomić: Tabela? Ne želim da razmišljam...

Autor mondo.rs

Ivan Tomić je nakon pobede nad Čukaričkim rekao da je poražavajuće za Partizan što je cilj tima drugo mesto u Superligi, ali je dodao da mora da se pomiri s realnošću.

 Ivan Tomić ne želi da razmišlja o tabeli Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Trener Partizana Ivan Tomić rekao je da je zadovoljan igrom svojih fudbalera u utakmici protiv Čukaričkog, ali da ima stvari koje bi trebalo korigovati u narednim utakmicama.

"Mislim da je utakmica opravdala očekivanja. Bila je dinamična, puna preokreta... Loše smo je otvorili, primili gol, ali smo odlično odreagovali, zaigrali dobro i stvorili dobre prilike, koje nismo realizovali, jer je njihov golman sjajno reagovao. Mislim da smo mogli s povoljnijim rezultatom da odemo na odmor. Drugi deo smo otvorili golom, vratili se na pravi način u meč i mislim da je na kraju krajeva zaslužena pobeda", kazao je on i poslao poruku svojim igračima:

"Zadovoljan sam igrom svakog pojedinca", rekao je Tomić novinarima posle meča.

Partizan je kao gost na Banovom brdu posle preokreta pobedio Čukarički 2:1, u 27. kolu srpskog prvenstva.

 On je rekao da je poražavajuće za Partizan što je cilj tima drugo mesto u Superligi, ali je dodao da mora da se pomiri s realnošću.

"Ne želim da razmišljam o tabeli, već o svakoj sledećoj utakmici u kojoj želim da ponovimo dobre stvari iz prethodne i da korigujemo sve loše... Vide se pomaci u kvalitetu naše igre. Forma nam je na višem nivou", kazao je Tomić.

On je pohvalio ambijent na Banovom brdu, ali je dodao da je "nedostajao veći auditorijum".

Na pitanje novinara da li je dobro za srpski fudbal što je Partizan tek ulaskom Saše Ilića dobio na kvalitetu, Tomić je rekao da kapiten crno-belih i sa 38 godina može da igra na vrhunskom nivou.

"On i sa 38 godina može dosta da pruži. Sve utakmice igra na visokom nivou. Jako je važno što se ostali saigrači kada je on u igri osećaju sigurnije ibolje prave prostor, jer znaju da će on naći način da ih uposli. Zadovoljstvo mi je što je Ilić u fizičkom stanju i ambiciji kao na početku karijere... A da li je dobro za srpski fudbal, to ne mogu sada da odgovorim", zaključio je Tomić.

Partizan je izbio na drugo mesto na tabeli sa 45 bodova, 29 manje od Crvene zvezde, koja ima utakmicu manje. Treći je Borac sa 44, ispred Radničkog sa 42 i Čukaričkog sa 41 bodom.

Čukarički će sledeće nedelje gostovati u Lučanima ekipi Mladosti u zaostaloj utakmici 26. kola Super lige Srbije, dok je Partizan slobodan usled reprezentativne pauze.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC