• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Benitez o Mitroviću, Van Gal o Liverpulu...

Autor mondo.rs

Prethodni vikend u Premijer ligi obeležila su dva derbija.

Menadžer Njukasla Rafael Benitez rekao je danas da veruje će srpski fudbaler Aleksandar Mitrović postizati više golova za taj klub ali i da će mu za to biti potrebna pomoć saigrača.

Njukasl je juče odigrao nerešeno 1:1 protiv velikog rivala Sanderlenda, a izjednačujući gol postigao je Mitrović u 83. minutu utakmice. To je bio šesti gol bivšeg igrača Partizana Mitrovića za Njukasl, otkako je prošlog leta za 14,5 miliona funti prešao na Sent Džejms park.

"Već sam rekao da on ima potencijal. Moramo malo da mu pomognemo boljim dodavanjima, boljim uručivanjem lopte, da ga podržimo i da mu saigrači budu bliže. Ako to budemo uspeli, on će postizati golove", rekao je Benitez, preneli su britanski mediji.

Njukasl je pretposlednji 19. na tabeli Premijer lige sa tri boda manje od Noriča, koji se na 17. mestu nalazi van zone ispadanja.

"Napadamo, stvaramo šanse, ali moramo još da napredujemo u tom segmentu i stvorimo više prilika i onda će Mitrović i Papis Sise, ali i ostali napadači, moći da postižu višegolova i biće u redu", dodao je bivši trener Liverpula, Real Madrida i Čelsija.

Mitrović je u završnici utakmice morao da napusti igru pošto se sudario sa protivničkim igračem, ali će biti u sastavu za meč sa Noričem, koji će se igrati 2. aprila.

Menadžer fudbalera Mančester junajteda Luj van Gal ocenio je da njegova ekipa ima velike šanse da osvoji četvrto mesto na tabeli, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona naredne sezone.

Mančester junajted je juče u gradskom derbiju pobedio Siti sa 1:0 golom Markusa Rašforda. Junajted je šesti na tabeli sa 50 bodova i ima bod manje od Sitija, koji se nalazi na četvrtom mestu.

"Zaostatak bi bio preveliki da smo odigrali nerešeno ili izgubili. Bilo bi veoma teško. Situacija je sada u našim rukama, moramo da pobeđujemo. Imamo više utakmica na domaćem terenu nego što gostujemo, a nismo mnogo gubili na Old Trafordu, pa mislim da imamo veliku šansu", rekao je Van Gal, preneo je danas Bi-Bi-Si (BBC).

Junajted je juče pobedio prvi put na Etihadu još od decembra 2012. godine, a samo tri dana kasnije pošto je izbačen iz Lige Evropa.

"Prvo poluvreme protiv Sitija smo odigrali fantastično, a drugi deo utakmice je bio test opstanka, pošto su igrači bili veoma umorni. Imali smo samo dva dana da se oporavimo od utakmice sa Liverpulom a to skoro da nije moguće uraditi", rekao je Van Gal.

Liverpul je juče vodio sa 2:0 protiv Sautemptona, ali je izgubio sa 2:3, a Van Gal je rekao da je razlog poraza verovatno umor igrača Liverpula posle utakmice sa Junajtedom u Ligi Evropa.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC