• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako je Ibra uništio jednu karijeru...

Autor mondo.rs

Kapiten Stouka, Rajan Šoukros, u šaljivom tonu, ali i sa dozom gorčine, priča kako mu je švedski napadač ostvarenje sna pretvorio u noćnu moru.

Pobeda Švedske nad Engleskom 4:2 u prijateljskoj utakmici 2012. godine upamćena je po fantastičnoj partiji četvorostrukog strelca Zlatana Ibrahimovića i jednom od najlepših golova ikada - "makazicama" sa više od 20 metara!

Tu utakmicu, ipak, ceo život će pamtiti i kapiten Stouka, Rajan Šoukros.

Bio je to njegov debi za reprezentaciju Engleske. U 74. minutu je zamenio Stivena Kalkera i zauzeo mesto štopera. U tom trenutku na semaforu je pisao rezultat 2:1 u korist gostiju. A onda je na scenu stupio Zlatan Ibrahimović...

"Meta sam sprdnje u mojoj porodici, pošto mi je jedan čovek za samo 10 minuta uništio internacionalnu karijeru", požalio se 28-godišnji fudbaler u razgovoru za britanski Telegraf.

"Uporno ponavljaju da mi je Zlatan uništio karijeru! Dobio sam priliku da pokažem šta mogu, ali očigledno nisam bio dovoljno dobar. Imao sam naspram sebe jednog od najboljih napadača sveta, koji je u toj utakmici bio izuzetno motivisan. Mislim da nema mnogo igrača koji bi uspeli da ga zadrže tada".

golovi i šanse
Izvor: YouTube


Selektor Roj Hodžson od te utakmice nije više zvao Šoukrosa u nacionalni tim, mada mnogi misle da bi za štopera Stouka trebalo da bude mesta na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

"Igram dobro poslednje tri-četiri sezone, ali ne dobijam poziv, tako da mislim da se to neće promeniti, osim ako ne dođe do promene selektora. To je sve deo fudbala. Neki treneri vole igrače za koje drugi ne misle da valjaju i to je u redu", kaže, ali i dodaje:

"Da li su takve stvari fer? Naravno da nisu, ali fudbal je nemilosrdna igra. Igrači koji nastupaju u većim klubovima dobijaju veća priznanja. Oni igraju na međunarodnoj sceni i mnogo više su u centru pažnje. Što se mene tiče, mislim da sam igrama u Stouku zaslužio poziv u reprezentaciju Engleske", zaključio je Rajan Šoukros.

Šta vi mislite...

Anketa

Da li Rajan Šoukros zaslužuje poziv u reprezentaciju Engleske za EURO 2016?

  • Da

    87.5% (7)

  • Ne

    12.5% (1)

Da li Rajan Šoukros zaslužuje poziv u reprezentaciju Engleske za EURO 2016?

Rezultati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC