• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO TIKET: Ko ne riskira...

Autor mondo.ba

...taj ne profitira. Ovog vikenda sastavili smo malo "hrabriji" tiket.

 MONDO TIKET za subotu 26. mart Izvor: MONDO

Ovog vikenda ne igraju se najjače lige, ali tu su utakmice reprezentacija, niže lige i drugi sportovi. Dakle uvijek se nađe nekoliko parova za staviti na tiket.

Mi smo se odlučili za nekoliko reprezentativnih utakmica, te mečeve WTA turnira u Majamiju, a tipovali smo na nekoliko iznenađenja, pa je kvota na pet odigranih parova 72,79.

PRIJATELJSKE

Njemačka - Engleska X (3,80)

Svjetski prvak dočekuje "Gordi Albion" u prijateljskom meču, a tipujemo da će Englezi iznenaditi Nijemce koji su favoriti u ovom meču. Posljednja dva njihova međusobna duela dobila je Njemačka, ali Englezi su isto tako slavili na protekla dva gostovanja Njemačkoj, pa tipujemo na neriješen ishod.

Mađarska - Hrvatska 2 (2,15)

Naše komšije poslije pobjede u prijateljskom meču sa izraelom igraju protiv Mađara. Iako Mađarska koja se plasirala na EURO 2016 neće biti lak plijen vjerujemo da će "kockasti" upisati pobjedu.

Austrija - Albanija GG (2,20)

Posljednja dva meča Albanije završena su rezultatom 2:2, pa se nadamo da i na prijateljskom gostovanju Austriji mogu da postignu gol. Što se tiče Austrije, tu dileme nema da će postići pogodak, jer posljednji meč Austrijanaca bez postignutog gola odigran je, pazite sad, 6. septembra 2013. godine!

WTA Majami

Timea Bačinski - Ana Ivanović 2 (1,80)

Srpska teniserka na turniru u Majamiju igra protiv Timee Bačinski, a to je idealna prilika da se Ana Ivanović revanšira Švajcarkinji za poraz u Pekingu prošle godine.

Karolina Garsija- Svetlana kuznjecova 2 (2,25)

Iako su kvote na strani Francuskinje koja je i dobila njihov jedini dosadašnji duel, vjerujemo da Kuznjecova još nije rekla sve u tenisu i da može da meč riješi u svoju korist

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC