• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO tiket: "Ziheraši", ovo nije za vas

Autor mondo.ba

Sportska redakcija našeg portala odabrala je prijedloge kladioničarskih parova koji nisu za one igrače što u ponudi traže male kvote.

Iako u nedjelju 27. marta nema "bog zna šta" u ponudi, ipak smo pronašli nekoliko pristojnih kvota za koje smatramo da bez većih poteškoća mogu da "ulete" iako nisu u pitanju "ziheraške" igre.

Takve zaobilazimo u širokom luku jer nas posebno iznerviraju promašaji tzv. "sigurica".

Zato smo hrabro, ali s rezonom odabrali parove s ukupnom kvotom 81.66.

Srećno!

Ruska Prva divizija

Volgar - Tomsk GG (1.85)

Oba tima igraju efikasno u posljednje vrijeme, a na četiri posljednja međusobna meča uvijek su barem po jednom zatresli mrežu rivala, pa vjerujemo da će tako biti i ovog puta.

Španska Segunda

Kordoba - Alaves 1 (2.6)

Iako je Alaves bolje plasiran na tabeli španske Segunde, trenutna forma i loše partije posebno na gostujućim terenima, daju nam za pravo da u Kordobi ne mogu da stignu ni do jednog boda. Posebno jer je domaćin na četiri posljednje utakmice doživio poraze i biće posebno motivisani da prekinu tu crnu seriju.

Almeria - Majorka 1 (2.1)

Domaćin je u derbiju začelja pod imperativom osvajanja tri boda jer se nalazi ispod crte za ispadanje, dok su fudbaleri Majorke u povoljnijoj poziciji i ne gori im baš toliko pod nogama. Osim toga, za nijansu su u boljoj formi jer nisu poraženi na posljednjih pet utakmica.

Ukrajinski kup

Šahtjor - Vorskla GG (1.9)

TIm iz Donjecka je u prvom četvrtfinalnom dvoboju slavio s ubjedljivih 0:4 i revanš predstavlja puku formalnost u kojoj će gosti pokušati da poprave loš utisak zbog čega vjerujemo da će uspjeti da zatresu mrežu Šahtjora.

Prijateljski meč

Rumunija - Španija 2 (1.85)

"Furija" je izgubila od Rumuna na posljednjem prijateljskom odmjeravanju snaga, pa nema sumnje da će imati dodatni motiv da im se revanšira, a objektivno, Španci imaju neuporedivo kvalitetniji tim.

Superliga Srbije

Mladost - Čukarički 2 (2.3)

Ekipa iz Lučana se nalazi u seriji od četiri vezana poraza i taj podatak sigurno predstavlja opasnost za "Čuku", ali uvjereni smo da gosti iz Beograda mogu uz malo muke da stignu do sva tri boda.

Izvor: MONDO



Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC