• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sivić: Najbolje do sada, uprkos porazu

Autor mondo.rs

Selektor "orlića" hvali igru u prijateljskoj utakmici protiv Holandije.

 Tomislav-Sivic-posle-poraza-orlica-Srbija-Holandija-0-1 Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Srbije do 21 godine posle rutinske pobede u Andori, u sklopu kvalifikacija za EURO 2017, ostali su na Pirinejskom poluostrvu i u Mursiji odmerili snage sa uvek kvalitetnom Holandijom.

"Lale" su pobedile rezultatom 1:0 (1:0), a "orlići" propustili pet-šest dobrih prilika da zatresu mrežu i izbore makar nerešen ishod.

Selektor Tomislav Sivić odlučio je da komentariše utakmicu sa pozitivne tačke gledišta, naglašavajući ono što je bilo dobro.

"Ne radujem se kad izgubimo, ali ovo je bila najbolja partija otkako sam na klupi mlade selekcije. Odigrali smo u visokom ritmu i dobili odgovore na mnoga pitanja. Propustili smo nekoliko odličnih šansi za povoljniji rezultat", rekao je Sivić.

Ekipa čiju okosnicu čini "miks" U-20 šampiona sveta sa Novog Zelanda i U-19 evropskih prvaka iz Litvanije (Živković, Zdjelar, Antonov, Jovanović, Đurđević...), u dosadašnjem toku kvalifikacija je osvojila 13 bodova iz šest mečeva.

Italija će sa planiranom pobedom iz večerašnjeg susreta sa Andorom imati 19 bodova i utakmicu više od Srbije, dok Slovenija ima 15 bodova i utakmicu više.

"Orliće" u septembru očekuju gostovanje Italiji, posle koga bi mnogo toga moglo da bude jasnije, pa meč protiv Republike Irske na domaćem terenu i još dve utakmice u oktobru.

Na Evropsko prvenstvo u Poljsku ići će pobednici devet grupa, a četiri najbolje drugoplasirane selekcije tražiće šansu u baražu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC