• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ferguson: Lester će biti šampion!

Autor mondo.rs

Legenda Mančester junajteda kaže da pobede od po 1:0 u poslednjih nekoliko utakmica govore da Lester neće propustiti istorijsku šansu.

Ser Aleks Ferguson, osvajač 13 titula prvaka Premijer lige sa Mančester junajtedom, veruje da će Lester u preostalih sedam kola sačuvati lidersku poziciju i postati novi šampion Engleske.

Klub koji je prošle sezone jedva opstao u elitnom društvu, sada ima pet bodova više od drugoplasiranog Totenhema.

"Nema dileme da je Lester čitavim tokom sezone bio najbolji tim i da zaslužuje da osvoji titulu. Mislilo se da će pre ili kasnije početi da plaćaju danak neiskustvu, ali neverovatna energija i zajedništvo koje poseduju, sugerišu da će odoleti pratiocima", rekao je Ferguson za "Skaj sports".

Iskusni strateg smatra da su učestale pobede Lestera rezultatom 1:0 (četiri u poslednjih pet kola), siguran pokazatelj šampionskog kalibra tog tima.

"Jedne sezone sam sa Junajtedom imao osam pobeda od po 1:0. One vam govore o čvrstini tima i koliko teško on gubi utakmice. Lester očigledno ima potrebnu odlučnost da osvoji titulu. Nisu uplašeni situacijom u kojoj se nalaze, a to je zasluga menadžera (Klaudija Ranijerija)", dodao je Fergi.

Slavni Škot veruje da će Lester izgubiti "bod ili dva, možda i poneku utakmicu" do kraja sezone, ali da ni konkurenti neće samo pobeđivati.

"Jedino Totenhem može da ih ugrozi. Odavno nisam video Totenhem da tako dobro igra, ali Lester je u prednosti i mislim da će prvi proći kroz cilj".

Lester u nedelju od 14.30 dočekuje Sautempton, dok Totenhem dan ranije gostuje Liverpulu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC