• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivan Tomić nije "pao" na prvoaprilsku šalu

Autor mondo.rs

Trener Partizana Ivan Tomić zastao, pa se nasmejao kad je čuo pitanje novinara MONDA na konferenciji za novinare.

 Ivan Tomić i prvoaprilska šala Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Kažu stručnjaci da je smeh lekovit i da se stalno treba smejati. A kad više nego 1. aprila - dana kada šala šalu stiže.

Nije izostala ni sa konferencije za novinare trenera prvog tima Parizana Ivana Tomića u Sportskom centru "Teleoptik" u Zemunu pred prvenstveni meč sa Radnikom iz Surdulice.

"Da li vas raduje mogućnost povratka Andrije Živkovića u tim?", bilo je pitanje koje je novinar MONDA postavio Tomiću.

Tomić je zastao, nasmejao se i odgovorio:

"Naravno da me takva mogućnost raduje, ali ne znam na osnovu čega ste to zaključilli osim ako nije reč o prvoaprilskoj šali, a verujem da jeste".

Na potpitanje da li mu je žao što ne može da upari Andriju Živkovića i Nemanju Mihajlovića na bočnim stranama tima, Tomić je odgovorio da mu je, naravno, krivo što ne može da iskoristi sav potencijal koji bi mogao da ima.

"Od prvog trenutka kada se dogodila ta situacija sa Andrijom, ja sam izneo svoj stav i sad više ne bih o tome govorio, bilo da su prvoaprilske šale ili nisu. Ovi momci sjajno rade, trude se i nemam nijednu zamerku na njih".


Pre i posle toga, Tomić je govorio ozbiljno, kako o rivalu u subotu, kojeg poštuje, a pogotovo mladog kolegu Veselinovića, tako i o svom timu i "rupama" u timu nastalim zbog toga što nije mogao da računa na veliki broj igrača zbog reprezentativnih obaveza.

"Ne, to nisu obaveze, to je ČAST. Za nas u Partizanu uvek će igranje za nacionalni tim biti čast, a ne obaveza. Druga je stvar što kad se obično kaže da će se iskoristiti ta pauza zbog reprezentativnih akcija za nas i ne važi, jer imamo priličan broj igrača u svim reprezentativnim kategorijama. Nadam se da će Partizan imati sve više i više reprezenativaca i da će oni dati svoj doprinos u svakoj selekciji u kojoj budu igrali", rekao je trener crno-belih.

On kaže da je tek od srede imao na raspolaganju ceo tim, ali...

"Neki su došli umorni, ali iskustvo koje stiču i taj ponos koji imaju igrajući za nacionalni tim važni su za njihov sveukupni napredak".

Što se tiče meča protiv Radnika, koji je jesenas uspeo da osvoji bod protiv Partizana (bilo je 2:0 za Patizan, pa 2:2), Tomić kaže da Surduličanima treba pružiti ruku za sve pruženo ove sezone.

"
Ekipa se bori za plej-of, u jako dobro je formi i rezultatskoj i igračkoj. Imaju talentovanog, mladog i posvećenog trenera, kojeg jako poštujem. Reč je o timu koji postiže dobre rezultate i očekuje nas interesantna i dinamična utakmica", rekao je Tomić o ekipi koja je, inače, došla glave prvom treneru Partizana od tri ove sezone - Zoranu Milinkoviću.

Vest iz Partizana je da Valeri Božinov neće igrati zbog parnih žutih kartona, a da bi u timu mogli da budu Sedrik Gogua i Everton koji su "izašli" iz povreda.

Fudbaleri Partizana imaju priliku za prvu ovoprolećnu premiju (četiri pobede u nizu), ali Tomić im poručuje da novac nikako ne bi trebalo da im bude motiv, već:

"Želja za napredovanjem, podizanje lične forme i forme cele ekipe, glad za pobedom".

Utakmica Partizan - Radnik biće odigrana u subotu, 2. aprila od 16 časova.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC