• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO tiket: Na Gradskom stadionu u Banjaluci...

Autor mondo.ba

...ne bi trebalo da bude više od dva gola.

 MONDO tiket za subotu 2. aprila Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Sportska redakcija našeg portala predložila je nove fudbalske parove za subotu 2.aprila s ukupnom kvotom nešto višom od 30.

Srećno.

Premijer liga

Aston Vila - Čelsi 2 (1.75)
Tim iz Birmingema u posljednjih 10 utakmica zabilježio je samo jednu pobjedu i remi, a uknjižio osam poraza od kojih je posebno bolan od Liverpula na "Vila Parku", gdje je popio šest komada. Možda tako neće biti u dvoboju sa Čelsijem, koji ove sezone igra promjenljivo, ali vjerujemo da će plavi sa Stemford Bridža trijumfalno proći ovo gostovanje.

Liverpul - Totenhem GG (1.7)

Redsi su postizali golove na svakom od posljednjih sedam utakmica, a "pijevci" na posljednjih pet mečeva, što nam daje za pravo da vjerujemo da će nastaviti seriju i na "Enfildu" u jednom od derbija.

Bundesliga

Majnc - Augsburg 1 (2.10)

Domaći tim nije slavio na posljednja četiri meča, uključujući i dvoboj sa Karlsrueom u Kupu Njemačke, a s obzirom da se bori za plasman u evropska takmičenja, ima imperativ pobjede nad Augsburgom. Gostima ne cvjetaju ruže jer i njima "gori pod nogama", ali kad je u pitanju opstanak u Bundesligi. Očekujemo tvrdu utakmicu, ali smatramo da će bodovi ostati na "Kofas Areni".

Francuska liga

Pari Sen Žermen - Nica 1 (1.55)

Gosti sa Azurne obale su u odličnoj formi i sa tri vezane pobjede dolaze na "Park prinčeva", što svakako znači da se neće predati bez borbe. "Sveci", koji su poraženi u prethodnom kolu od Monaka (0:2), predvođeni Zlatanom Ibrahimovićem imaju kvalitetniji tim i sigurno neće dopustiti novi neuspjeh pred svojim navijačima.

Belgijska liga

Ostende - Klub Briž 2 (1.85)

Dovoljno je reći da je Klub Briž u posljednjih 11 međusobnih utakmica sa Ostendeom samo jednom remizirao uz čak 10 pobjeda da se odlučimo na "dvojku".

Premijer liga BiH

Borac - Sarajevo 0-2 (1.7)

Otkako je Borče Sredojević preuzeo Borac, Banjalučani su počeli da postižu pogotke, ali protiv prvaka BiH u derbiju očekujemo strpljivu igru na Gradskom stadionu i prvenstveno čuvanje vlastite mreže oba kluba. Ako se nešto u napadu desi, desi, a ako ne, nikom ništa.

Izvor: MONDO

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC