• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta Čelsi krije: Zašto Pato ne igra?

Autor mondo.rs

Ne prođe jedna konferencija za medije, a da novinari ne upitaju Gusa Hidinka - šta se dešava sa pojačanjem Čelsija, Alešandrom Patom?

"Zašto ne igra Alešandre Pato!?"

Pitanje je koje svake nedelje u sebi postavljaju navijači Čelsija, a na glas postavljaju novinari koji prisustvuju konferencijama ovog kluba. Poslednje pojačanje Čelsija tokom zimskog prelaznog roka trebalo je da bude rešenje za slabu formu napadača, ali...

Ipak, nije bilo tako. Prvo se pričalo da je Pato došao nespreman, potom da je povređen, a sada kao razlog se ističe to da će umesto njega šansu dobiti mlađi fudbaleri.

 Da li je i to dovoljan razloga da pozajmljeni fudbaler Korintijansa ni dva meseca nakon dolaska u London ne dobije ni minut na terenu?

On se prvo dovodio u vezu sa Liverpulom, pa je odbio "kineske milione" kako bi se još jednom vratio u Evropu, a nakon što je "odmerio" ponude Benfike, Sportinga i Čelsija - izabrao je ove poslednje. Sumnjivo je i to da je za Čelsi potpisao tek tri dana po dolasku u London, da je dobio broj "11" koji je nosio Didije Drogba, a šansu još uvek ne dobija kod privremenog menadžera Gusa Hidinka.

U situaciji kada je Dijego Kosta povređen, da Čelsi ne može da računa ni na Azara, a da Loik Remi nije u formi, jedina prava konkurencija mu je talentovani Bertrand Traore. Međutim, pitanje je koga će Hidink izabrati da predvodi napad protiv "prežaljene" Aston Vile.

Postoje brojne spekulacije oko Pata, a ona najuverljivija je da se Čelsi pokajao što je doveo ovog Brazilca, te da u ugovoru postoji klauzula po kojoj bi morali da plate određenu sumu Korintijansu, ili čak da ga otkupe, ukoliko zaigra za Čelsi. Koliko ima istine u tome ne znamo, ali je svakako čudno da za dva meseca nije ni minut proveo na terenu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC