• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tomić o strelcima koje deli 22 godine!

Autor mondo.rs

"Dušan je cele nedelje pričao kako oseća da gol 'visi' u vazduhu", rekao je trener Partizana i pomenuo Ilića: "Dužni smo da mu omogućimo uslove da igra dok se oseća sposobnim".

 Partizan radnik 3.2, izjava Tomića o golu Vlahovića Izvor: MN PRESS

Od 0:2 do 3:2 i četvrte uzastopne pobede u Superligi, što je prvi takav niz Partizana ove sezone.

Posle svega viđenog tokom prvog gostovanja Radnika u Humskoj, trener crno-belih Ivan Tomić mogao je samo da bude zadovoljan.

"Utakmica je imala dosta obrta, nalik onima iz Premijer lige. Gubili smo sa 2:0, uspeli da se vratimo i na kraju pobedimo. Ključna je bila naša reakcija prosle prvog poluvremena. Najzadovoljniji sam činjenicom da smo u drugo poluvreme ušli bez nervoze i da su momci pokazali reakciju kao da ne gube. Nismo krenuli grlom u jagode, nego smo stvarali šanse i na kraju uspeli da ih realizujemo", rekao je Tomić posle meča 28. kola.

Tomić je konstatovao da ne bi bilo ovakvog ishoda da na golu nije stajao Bojan Šaranov, a i čestitao je kolegi Milošu Veselinoviću na pripremi utakmice i načinu na koji je njegov tim odigrao.

"Čestitao bih radniku na taktici i sprovođenju te taktike u delo. Oni su dočekali i iskoristili svoje šanse iz kontranapada. Ono čime sam najzadovoljniji je to što smo drugo poluvreme počeli bez nervoze i pored toga što smo bili u rezultatskom deficitu", kazao je Tomić.

Meč u Humskoj obeležili su i tinejdžer Dušan Vlahović, koji je golom postao najmlađi strelac u istoriji kluba, dok je na istom meču legendarni Saša Ilić popravio svoj rekord u koloni najstariji strelac u istoriji kluba...

Vlahović ima 16, a Ilić 38 godina.

"Dušan je tokom nedelje pričao je na treninzima da oseća kako gol visi u vazduhu. To je bilo simpatično sa njegove strane. Sa Dušanom ipak moramo da budemo vrlo oprezni, iako je on nadmoćan fizički u odnosu na svoje godište, i dalje je vrlo mlad", rekao je Tomić i osvrnuo se na Ilića, strelca dva gola.

"Ne znam šta bih mogao novo da kažem o našem kapitenu, a da to već nije rečeno. On je simbol ovog kluba i mi smo dužni da mu omogućimo uslove da igra dok god se oseća sposobnim za to i da može da doprinese rezultatima ekipe", ocenio je Tomić.

Trener Radnika Miloš Veselinović, uprkos porazu, bio je ponosan na svoje igrače.

"Dali smo maksimum u meču koji vraća publiku na stadione. U prvom poluvremenu smo tri, četiri puta iskoristili nepažnju Partizanove odbrane i iz kontri dali dva gola. Ipak, u drugom delu meča je do izražaja došla tehnička superiornost crno-belih. Pri rezultatu 2:2 imali smo još jednu kontru i priliku za potpuni nokaut, ali nismo iskoristil i za to smo kažnjeni", rekao je Veselinović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC