• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iliev za MONDO: Publika je uz nas, oseća se to

Autor mondo.rs

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev sumira zanimljiv i uzbudljiv meč protiv surduličkog Radnika: "Publika se vraća, oseća se energija, znamo da smo na pravom putu". Radnik ima interesantne igrače, dodaje.

 Ivica Ilijev poslije meča protiv Radnika Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Jedan od proklamovanih ciljeva sportskog dela Fudbalskog kluba Parizan jeste povratak korenima - dopadljiva igra, "na gol više".

Upravo tako nešto dogodilo se u meču protiv surduličkog Radnika koji je na polvremenu imao vođstvo od 2:0, ali je u nastavku Partizan napravio preokret za četvrtu pobedu u nizu.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev za MONDO kaže da i, uvek probirljiva Partizanova publika, iz meča u meč prepoznaje trud, želju i igru novog Partizana.

"Imam neki osećaj da naši navijači, zaljubljenici u Partizan sve više osećaju da je ovo što radimo prava stvar, da je ovo pravi put, da će uživati u fubalu, da će biti akcija, pojedinačnih poteza...", kaže Iliev.

Ima i onih koji kritikuju današnji Partizan, koji nisu zadovoljni igrama, a oni smešteni na južnoj tribini čak su u poluvremenu pozvali igrače daim "nešto kažu".

"U moje vreme toga nije bilo, to je nešto novo. Nije prijatno gledati to... Ali, okrenuo bih se igri. Da li je neko nezadovoljan iz nekog svog razloga - nije na meni da komentarišem. Ono što ja primećujem da su nači navijači, počev od derbija, aplauzom ispratili ekipu posle svake utakmice, pa i protiv Spartaka u Kupu Srbije kad je bilo 0:0. Desi se nekad da iz 10 šansi ne daš gol, ali se i juče videlo da je publika, da su tribine uz ekipu", odgovorio je Iliev i nastavio u dahu:

"Igrači su sami svesni gde su i šta su. Evo, ne mogu da se otmem utisku da je publika uživala, gotovo bila u transu kada je lopta išla na elvu stranu i dolazila do Nece Mihajlovića očekujući neki novi super potez. Taj uzdah koji se čuo, to je nešto što imponuje, što znači meni kao sportskom direktoru kao pokazatelj da smo na pravom putu, da je publika uz ekipu, da se raduje... Osećam da dolazi prava energija".

Iliev je pun hvale za ekipu Radnika i ljude koji ga vode.

"Stvarno nam nije bilo lako. Čestitam Radniku, koja igra lep fudbal tokom cele sezone, imaju mlade ljude u struci koji su predani svom poslu, i koji imaju izuzetne kvalitete i ljudske i profesionalne i drago mi jenapravili su ozbiljnu priču. Namučili su nas. Njihova ekipa ima vanserijskih pojedinaca. ali mi smo krivi za 0:2 - imali smo posed lopte, tri-četiri fenomenalne šanse, sa pšet metara smo pogodili ne gol nego igrača Radnika... Bili su ubitačni u kontrama, ami moramo da naučimo da igramo bez Evertona i Gogue. Ali, imali smo osećaj na poluvremenu da ćemo da preokrenemo. Mi na svakoj utakmici stvorimo 10'15 šansi. To me raduje", kaže Iliev.

Ali, te šanse su promašene.

"Da, ali smo dali tri gola. Nije malo, zar ne?", uzvratio je Iliev.

Posebne reči hvale imao je za golmana Bojana Šaranova.

"Šaranov brani spektakularno, na reprezentativnom nivou i baš nam takav treba, koji će da spašava stoprocentne šanse...", kaže Iliev.

On kaže da je jasno da će ekipa imati oscilacije, ali još jednom je izrazio uverenje da je tim na pravom putu i da "struka" zna šta nedostaje ekipi.

"Užurbano radimo na prelaznom roku za leto i verujem da ćemo do početka juna imati zaokruženu priču", rekao je Iliev.

A da li u Radniku ima igrača koji bi mogli da budu na radaru Partizana?

"Da, Radnik je jedan od klubova koji ima interesantne igrače za nas", odgovorio je Iliev, bez pominjanja imena.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC