• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvuči kao vic, ali Nejmarov agent se ne šali

Autor mondo.rs

Brazilac spreman da pregovara sa Pari sen Žermenom, ukoliko je taj klub spreman da plati rekordnu sumu za njegov transfer

Pari sen Žermen zainteresovan je da dovede Nejmara iz Barselone, ali ukoliko zaista želi da ostvari taj san moraće "debelo" da se "iskešira".

Agent Brazilca Vagner Ribeiro izjavio je da su spremni za pregovore sa francuskim klubom, ali samo ukoliko ponude 193 miliona evra za transfer!

Da, nije šala. Astronomska cifra je izlazna klauzula Nejmara iz Barselone, sa kojom još uvek nije dogovorio produžetak saradnje.

"Nejmaru ugovor sa Barselonom ističe 2018. godine. Ipak, u budućnosti primamljiv je život u Parizu, a igranje u klubu kao što je PSŽ je san svakog fudbalera. Razgovaraćemo o mogućem transferu ukoliko klub iz Pariza pokaže interesovanje. Ne mislim da su 193 miliona problem za njih", rekao je Ribeiro za francuski "L'Ekip".

Ukoliko bi se taj transfer realizovao bio bi ubedljivo najveći u istoriji fudbala. Dosadašnji rekord je prelazak Gereta Bejla iz Totenhema u Real za 100 miliona evra.

Nejmar je došao u Barselonu iz Santosa 2013. godine i osvojio titulu u Primeri, Ligu šampiona, Kup kralja, Superkup Evrope i Španije i Svetsko klupsko prvenstvo.

PSŽ želi da dovede Nejmara kao zamenu za Zlatana Ibrahimovića, koji će ovog leta gotovo sigurno napustiti francuskog šampiona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC