• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vengerovo objašnjenje: Zašto nisam hteo Pajea

Autor mondo.rs

Menadžer Arsenala otkrio je malo poznat detalj o nedolasku najboljeg igrača Vest Hema na Emirate.

Dragulj Vest Hema - ofanzivni vezista Dimitri Paje (29) igra sezonu života, tokom koje je zaintrigirao mnoge velike klubove.

Predvodnik "čekićara" i reprezentativac Francuske postigao je ove sezone 12 golova u Premijer ligi, uz čak 11 asistencija. Samo u poslednjih desetak dana pogađao je spektakularno i za klub i za reprezentaciju...

Kako to da do ove godine nije bio na naslovnim stranama i u centru pažnje? S obzirom na to da je deset godina igrao u Francuskoj (Nant, Sent Etjen, Lil i Marsej) iznenađujuće je da ranije nije ovako zasijao i napravio značajan transfer.

Naravno, njegov talenat i znanje ni u Ligi 1 nisu prolazili neopaženo. Menadžer Arsenala Arsen Venger znao je i ranije za njegov potencijal, ali je odlučio da ga ipak ne dovede u svoj tim.

Zašto?

Francuski stručnjak posmatrao je Pajea još dok je nastupao za Sent Etjen (2007-11). Video je kvalitet, međutim...

"On je uvek bio izvrstan talenat, ali imao je periode uspona i padova. Posmatrao sam ga uživo mnogo puta. Znam ga veoma dugo. Dok je igrao za Sent Etjen posmatrao sam ga mnogo utakmica", rekao je Venger, pa ipak pohvalio prvu zvezdu narednog rivala svog tima:

"Mislim da on ima sve osobine vrhunskog igrača, što i jeste, ali već ima 29 godina. Veoma je sazreo, vratio se u reprezentaciju i to pokazuje da je konstantniji nego pre".

Svoju konstantnost i kvalitet Paje će moći i da lično pokaže Vengeru u subotu, od 13.45, kada će Arsenal gostovati na Apton parku.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC