• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko neće u Čelsi, a ko mu se nudi

Autor mondo.rs

Različiti stavovi dvojice traženih fudbalera u Nemačkoj i Italiji.

Četvrto mesto na tabeli Premijer lige, kvalifikaciono za Ligu šampiona, udaljeno je Čelsiju 10 bodova i sedam kola pre kraja lako se može zaključiti da bi bilo veliko iznenađenje ako bi "plavci" uspeli da se domognu elite.

Ipak, bez obzira na to što gazda kluba Roman Abramovič vidi elitno takmičenje kao najvažnije, "plavci" će biti prinuđeni da i u sledeću sezonu uđu sa velikim ambicijama, da bi se u elitu što pre vratili.

Ko će činiti novi tim sa Stamford bridža? I dalje je teško predvideti odgovor na to pitanje, iako se svakodnevno pojavljuju oprečne informacije i različita imena.

Tako je bilo i danas.

"Velika je stvar kada vas dovode u vezu sa Čelsijem i sa menadžerom kao što je Antonio Konte. Premijer liga je najbolja na svetu i Čelsi je ogroman klub, pa bismo rado govorili o tome, ali trenutno nema konkretnih vesti", raspoloženo je u četvrtak govorio menadžer Ivana Perišića (27), krilnog napadača Intera, koji ne bi imao ništa protiv selidbe u London.

Hrvatski internacionalac preselio ne sa "Meacu" prošlog leta iz Volfsburga i u dresu Intera postigao je osam golova na 31 utakmici. Pre "vukova", bio je igrač Borusije Dortmunda, Briža i Sošoa, u koji je otišao u julu 2006, kao kadet splitskog Hajduka.

Dakle, Perišić ne bi imao ništa protiv odlaska u Čelsi, dok potpuno suprotan stav stiže iz Minhena.

"Veoma sam srećan u Bajernu. Moram da mislim o porodici, ali i vezan sam ugovorom", rekao je ofanzivac Bajerna Arturo Vidal (28), a prenela Beta.

Čileanski internacionalac veoma je uspešno sarađivao sa Konteom u Juventusu, gde su zajedno osvojili tri titule Serije A. Budući menadžer Čelsija toliko mu je bio drag da je italijanski stručnjak jednom prilikom rekao da bi Vidala poveo i u rat sa sobom.

"I ja sam rekao da ću ako budem išao u rat, povesti Kontea sa sobom. Videćemo šta će se dogoditi", rekao je tom prilikom Čileanac, koji je ove sezone postigao četiri gola, uz osam asistencija na 38 nastupa za Bajern.

Konte će, po svemu sudeći, renovirati ekipu. Za sada ostaje samo da se naslućuje ko bi sve mogao da čini nove "plavce".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC