• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real u utorak spasava sezonu

Autor mondo.rs

Trijumf u "El klasiku" neće biti uopšte važan ako "kraljevski klub" ne nadoknadi dva gola protiv Volfsburga u Ligi šampiona

Real Madrid zauzima treće mesto na tabeli Primere sa sedam bodova zaostatka za Barselonom, sedam kola pre kraja šampionata, a izbačen je iz Kupa kralja pošto je u tim uvrstio igrača koji nije imao pravo nastupa, pa mu je jedina šansa za trofej da osvoji Ligu šampiona.

Ipak, i za to će "kraljevskom klubu" biti potrebno mnogo.

Trener Zinedin Zidan izjavio je da njegova ekipa može da spasi sezonu ako u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona u utorak na Santjago Bernabeu nadoknadi zaostatak od dva gola protiv Volfsburga.

"Znamo da ćemo u utorak igrati za sezonu i za naše navijače. Volim izazove, a vole i naši navijači", rekao je Zidan i istakao da ne očekuje da će ih fanovi kritikovati i loše dočekati na duelu sa Eibarom u Primeri u subotu.

"Moramo da pazimo da ne gubimo bodove. Ne mogu da kažem da li ćemo osvojiti titulu. Najbolji način je da verujemo u pobedu", naveo je Zidan.

Na duelu u domaćem šampionatu Zidan će odmarati golmana Kejlora Navasa i veznog igrača Luku Modrića, kako bi spremniji dočekali revanš sa Volfsburgom, dok su zbog povreda van stroja Rafael Varan i Karim Benzema.

On je rekao da ne strahuje za svoj posao i da je odgovoran za rezultate koje ekipa postiže.

"Trener u svakoj utakmici 'igra' za svoju budućnost, znam koliki je pritisak u ovom klubu. Ali, ne razmišljam o tome, ohrabren sam svakodnevnim poslom koji obavljam. Uvek sam pozitivan. Ako izgubimo u utorak, to je deo fudbala. Ja sam odgovoran za ovaj projekat i videćemo kako će biti na kraju sezone", rekao je bivši francuski reprezentativac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC