• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arsenal izdržao het-trik Kerola (VIDEO)

Autor mondo.rs

Podela plena u sjajnom londonskom derbiju. Sve manje nade za "tobdžije" u trci za titulom.

Vest Hem - Arsenal 3:3 (2:2), u prvom meču 33. kola Premijer lige!

Tim Arsena Vengera je zahvaljujući dobroj saradnji i pravovremenim kretnjama svojih lakonogih ofanzivaca poveo 2:0 (Ozil 18, Sančez 35), ali za razliku od nedavnog gostovanja Evertonu, nije uspeo da sačuva to vođstvo. Ni izbliza!

Endi Kerol je het-trikom za samo 10 minuta (44, 45+2, 52), krajem prvog i početkom drugog poluvremena, preokrenuo na 3:2 i tako srušio najnoviju teoriju o "čvršćem Arsenalu" kao kulu od karata.

Evo kako je to izgledalo...


Međutim, slično gradskom derbiju protiv Totenhema na Vajt Hart Lejnu početkom marta, Arsenal je uspeo da se izvuče iz podređenog položaja i izvuče remi, zahvaljujući spretnoj reakciji Lorana Košelnog u 70. minutu.


Za psihologiju ekipe je dobro kada ostane neporažena, ali bod sa Bolein graunda neće "tobdžijama" značiti mnogo u kontekstu potere za vodećim Lesterom, koji šest kola pre kraja ima 10 bodova više. Na prvu titulu od 2004. očigledno će se čekati bar još godinu dana...

Što se tiče Vest Hema, treći uzastopni remi protiv gradskih rivala (Čelsi 2:2, Kristal Palas 2:2) znači da je i četa Slavena Bilića propustila nekoliko lepih prilika da se domogne četvrtog mesta i približi ulasku u kvalifikacije za Ligu šampiona, što bi u odnosu na predviđanja sa početka sezone bio neverovatan uspeh.

Možda bi današnji meč imao drugačiji ishod da pomoćni sudija pri rezultatu 0:0 nije neopravdano podigao zastavicu i signalizirao ofsajd poziciju Lanzinija, zbog čega je poništen vodeći gol "čekićara"...

Neutralni ljubitelji fudbala svakako su uživali u ovoj utakmici, ali obe ekipe na kraju ne mogu biti sasvim zadovoljne ostvarenim rezultatom.

TABELA UOČI UTAKMICA OD 16 ČASOVA: Lester 69, Totenhem 62, Arsenal 59, Mančester s. (-1) 54, Mančester j. (-1) 53, Vest Hem 52, Sautempton 47, Stouk 47, Liverpul (-2) 45, Čelsi (-1) 44, VBA (-1) 40, Everton (-2) 38, Bornmaut 38, Votford (-1) 37, Svonsi 37, Kristal Palas (-1) 34, Norič 31, Sanderlend (-1) 27, Njukasl (-1) 25, Aston Vila 16.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC