• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Van Gal: Zlatan? Prestar je za nas!

Autor mondo.rs

Ukoliko Luj van Gal i naredne sezone bude predvodio Mančester junajted sa klupe, onda i definitivno znamo gde Zlatan Ibrahimović neće nastaviti karijeru.

Mančester junajted u Premijer ligi 39 golova - Zlatan Ibrahimović u svim takmičenjima 39 golova!

Zbog čega poredimo tim iz Engleske, koji se muči sa postizanjem golova, sa švedskim napadačem koji će gotovo sigurno ovog leta napustiti Pariz i potražiti novo "utočište" na kome će moći da nastavi da rešeta?

Pa, jednostavno je. Spomenuo ga je Luj van Gal, menadžer "đavola".

Holanđanin je na klupu Junajteda seo 2014. godine i od tada je potrošio već 250 miliona funti na dolazak pojačanja, ne računajući njihove plate, a izgleda da ga ne zanimaju "jeftinija" rešenja jer nema nameru da iskoristi to što se Zlatanu Ibrahimoviću ide u Premijer ligu.

34-godišnji napadač PSŽ-a u julu postaje slobodan u izboru nove sredine, a ako i tada Luj van Gal bude menadžer tima sa "Old Traforda", znamo u koji klub iz Premijer lige Zlatan neće otići.

"Našem rosteru je potrebno još prepravki. Kada sam preuzeo tim imali smo šest-sedam starijih igrača (preko 33 godine). Sada imamo mnogo mlađi tim i potrebno nam je još mlađih fudbalera. Tražimo kreativne i brze fudbalere", objasnio je Luj van Gal.

On je po preuzimanju tima prestao da računa na Nemanju Vidića, Patrisa Evru, Rija Ferdinanda, Darena Flečera, Ernandeza, Nanija i mnoge druge.

Tokom ove sezone usled mnogobrojnih povreda, za prvi tim su debitovali mnogi igrači iz omladinske škole od kojih se najviše istakao Markus Rašford.

"Sviđaju mi se naši mladi igrači jer oni već znaju šta je Mančester junajted".

Novinare je zanimalo da li će u prelaznom roku pokušati da angažuju Zlatana Ibrahimovića koji je davao signale da bi rado pojačao tim u Premijer ligi. Kako želi da osvoji to takmičenje, logično je bilo da je jedan od neimenovanih kandidata i Mančester junajted, ali sudeći po Van Galu...

"On je sjajan, radi neverovatno stvari ove sezone. Ali, on ima 34 godine i već sam vam pričao o starijim igračima koje sam morao da pustim", objasio je on.

Da li će ovo naljutiti Zlatana Ibrahimovića, koga je često u karijeri pokretao inat, te da li će se Luj van Gal uopšte pitati o transferima u ovom klubu u narednoj sezoni, saznaćemo vrlo brzo. Samo, potrebno je podsetiti Holanđanina da su njegova trojica napadača (Runi, Marsijal i Rašford) postigli svega 18 golova u Premijer ligi ove sezone....

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC