• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odložena izborna Skupština FK Partizan!

Autor mondo.rs

Crno-beli će novog predsednika dobiti najverovatnije u junu. Razlozi odlaganja - interes prvog tima i potreba za boljim sagledavanjem situacije u klubu.

 Odložena izborna Skupština FK Partizan! Izvor: MONDO

Izborna Skupština Fudbalskog kluba Partizan, koja je trebalo da bude održana u utorak, odložena je u poslednjem trenutku!

Odluku je donelo aktuelno rukovodstvo (Radna grupa, na čelu sa Ivanom Ćurkovićem), a zanimljivo je da je odlaganje izbora bilo jedan od zahteva nezvanične opozicije, čije stavove je prethodnih dana u medijima artikulisao nekadašnji predsednik Dragan Đurić.

Radna grupa obrazložila je najnoviji potez u zvaničnom saopštenju, koje je u ponedeljak oko 20.30 časova postavljeno na klupski sajt.

Prenosimo ga u celini...

"Radna grupa FK Partizan, kao privremeni organ uprave Kluba, na čelu sa g. Ivanom Ćurkovićem, odlučila je da predloži Nadzornom odboru FK Partizan da odloži zakazanu Vanrednu skupštinu kluba. Predlažemo Nadzornom odboru da u skladu sa svojim ovlašćenjima, u roku od 30 dana odluči o terminu održavanja Vanredne skupštine.

Budući da je u prethodnom periodu konsolidacije FK Partizan, pod rukovodstvom Radne grupe, prvi tim postigao stabilne rezultate, kako u Super ligi, tako i Kup takmičenju, smatramo da bi održavanje Skupštine u ovom trenutku moglo da ima negativne implikacije po krajnji rezultat u navedenim takmičenjima. Iz tog razloga stavljamo predlog da predmetna Skupština bude održana nakon okončanja fudbalskog i kup takmičenja, budući da će tada biti najbolje moguće sagledati i oceniti situaciju u svim segmentima organizovanja kluba.

Poslednja nemila dešavanja i implikacije koje ista nose sa sobom, biće na najbolji način prevaziđena mirnim i sveobuhvatnim sagledavanjem kako postignutih rezultata, tako i međusobnih odnosa, te u tom smislu plediramo, da naš stav bude ocenjen kao želja da se klubu i svim njegovim prijateljima pomogne na dostojanstven i sportski pristojan način.

Održavanje Skupštine pre kraja takmičarske sezone, ne bi dovelo do mogućnosti sveobuhvatne analize postignutih rezultata u cilju eventualnih kadrovskih promena u strukturama rukovodstva kluba, te u tom smislu treba ceniti i ovaj naš predlog".

Podsetimo da su crno-beli ostali bez predsednika u decembru, kada je nakon poraza od Augzburga i eliminacije iz Lige Evrope došlo do upada navijača u klupske prostorije na stadionu u Humskoj ulici. Nakon toga je Zoran Popović podneo ostavku, a sa njim i kompletna uprava.

U susret Skupštini bilo je mnogo prepucavanja suprotstavljenih strana, oglašavali su se i navijači (kako saopštenjima, tako i konkretnim akcijama, kao što je gađanje svečane lože jajima, na meču protiv Mladosti), Sportsko društvo Partizan, veterani...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC