• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Las Palmas "kida" za opstanak

Autor mondo.rs

Četvrta uzastopna pobeda na gostovanjima povratnika u Primeru!

Za svaki klub koji uđe u elitni rang svoje zemlje, prevashodni cilj u prvoj sezoni je opstanak.

Ekipi Las Palmasa to će gotovo sigurno poći za rukom, pošto šest kola pre kraja ima 11 bodova više od prvog kluba u zoni ispadanja (Sporting Hihon, koga dočekuju u subotu).

Momci sa Kanarskih ostrva dugo su bili među kandidatima za selidbu u Segundu, ali su serijom odličnih rezultata od sredine februara priredili mnogo radosti svojim navijačima.

Pobeda nad Deportivom u La Korunji - 1:3 (0:0) - za Las Palmas je šesta u poslednjih osam kola, a ako se gledaju samo mečevi u gostima, četvrta uzastopna. Prethodno su žuto-plavi odnosili tri boda sa stadiona Eibara, Viljareala i Sosijedada.

Dve utakmice koje nisu rešili u svoju korist, odigrali su kod kuće protiv velikana španskog i evropskog fudbala, Barselone (1:2) i Reala (1:2), pri čemu su im "kraljevići" dali pobedonosni gol u 89. minutu.

Las Palmas je u ponedeljak na Rijazoru demonstrirao karakter, preokrenuvši rezultat nakon vodećeg pogotka Lukasa Pereza za Deportivo u 47. minutu.

Izjednačio je Serhio Arauho u 58, David Garsija bio je strelac u 79. minutu, dok se Arauho u sudijskoj nadoknadi vremena "ušetao" u mrežu na dodavanje El Žara i postavio konačnih 1:3!

TABELA POSLE 32. KOLA: Barselona 76, Atletiko M. 73, Real 72, Viljareal 60, Selta 52, Atletik B. 51, Sevilja 48, Malaga 41, Sosijedad 41, Las Palmas 39, Eibar 38, Deportivo 37, Betis 37, Valensija 37, Espanjol 36, Rajo Valjekano 31, Granada 30, Sporting 28, Hetafe 28, Levante 25.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC