• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ: Atletiko i Benfika napadaju bez napadača

Autor mondo.rs

U revanš mečevima četvrtfinala Lige šampiona u Madridu i Lisabonu domaćini će protiv Barselone i Bajerna nastupati bez Toresa i Žonasa.

U sredu uveče biće poznata poslednja dva učesnika polufinala Lige šampiona.

U revanš mečevima četvrtfinala u Madridu se sastaju Atletiko Madrid i Barselona (prvi meč 1:2), dok će u Lisabonu igrati Benfika i Bajern (0:1).

Fudbaleri Atletiko Madrida spremni su da na Visente Kalderonu ponove dobru igru protiv Barselone, iako su u prvoj utakmici izgubili posle velike borbe.

Atletiko će pokušati da učini isto što i 2014. godine, kada je u revanšu bio bolji od Barse i plasirao se u polufinale Lige šampiona.

Barselona je prvi susret dobila na svom stadionu sa 2:1, iako je Atletiko vodio na poluvremenu golom Fernanda Toresa, ali je imao i igrača manje zbog njegovog isključenja.

Tores je zbog nepotrebnog grubog prekršaja na sredini terena dobio crveni karton i tako omogućio Barseloni da lakše stigne do preokreta, a napadač madridskog kluba zbog toga neće igrati u revanšu.

Istorija je na strani Atletika, pošto je taj klub u poslednjih 109 međusobnih utakmica u svim takmičenjima na stadionu Visente Kalderon Barselonu pobedio 50 puta, uz 23 nerešena rezultata i 36 poraza.

Barselona je, ipak, veliki favorit za plasman u polufinale.

Utakmicu bi mogao da obeleži i Lionel Mesi, koji će pokušati da postitgne 450. gol u dresu Barselone. On je do sada za prvi tim katalonskog kluba postigao 449 pogodaka na 523 utakmice.

I Bajern je u Lisabon otputovao sa minimalnom prednošću iz prvog meča, nakon što je jedini strelac na prvom meču četvrtfinala u Minhenu bio Arturo Vidal.

Benfika se dobro pokazala u prvom susretu i pokušaće da izbori svoje prvo polufinale Lige šampiona još od 1990. godine.

To neće biti lako, s obzirom na to da je Bajern bio uspešan protiv Benfike u prethodnim mečevima, a igra i u prilično dobroj formi i veliki je favorit.

Veliki peh za Benfiku biće neigranje prvog napadača Žonasa, koji će propustiti revanš zbog žutih kartona. On je najbolji strelac portugalskog kluba, a ove godine je postigao 18 golova na 18 utakmica u svim takmičenjima.

Utakmice se igraju u sredu od 20.45 časova. Direktan prenos meča Atletiko Madrid - Barselona možete pratiti na RTS 1, dok duel Benfika - Bajern prenosi Arena Sport 3.

Večeras su na programu prvi revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona u kojima se sastaju Real Madrid - Volfsburg (Arena Sport 1 od 20.45) i Mančester siti - PSŽ (Arena Sport 3, 20.45).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC