• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ibrahimović: Loša taktika. Blan: Kriv sam

Autor mondo.rs

Trener ekipe PSŽ priznao je da je odgovoran za eliminaciju u četvrtfinalu Lige šampiona. "Mančester siti je gost na žurci Barselone, Real Madrida i Bajerna"

Pari sen Žeremen nije uspeo da se plasira u polufinale Lige šampiona, pošto je u drugom meču u četvrtfinala u Engleskoj poražen od Mančester sitija 1:0, posle 2:2 u Parizu.

"Građani" će tako prvi put u istoriji igrati u polufinalu Lige šampiona.

 Zlatan Ibrahimović rekao je da je njegova ekipa izgubila zbog loše taktike u Mančesteru.

"U prvom poluvremenu smo igrali drugačije, novim sistemom i šta se dogodilo, dogodilo se. Da je to prošlo dobro, niko ne bi ništa rekao, a sada će ljudi reći da smo prepustili utakmicu. U drugom poluvremenu smo bili bolji, kada smo se vratiti našoj normalnoj taktici, ali prepustili smo dve utakmice", rekao je Ibrahimović.

On je ocenio da je PSŽ možda bio bolji sastav, ali je čestitao rivalu.

"Mislim da smo bili bolji, ali izgubili smo u revanšu, a u prvoj utakmici bilo je 2:2, pa želim sve najbolje Mančester sitiju", dodao je švedski reprezentativac, koji će posle osvojene titule u Francuskoj, pokušati sa sa svojim timom stigne drugu godinu zaredom do "triple krune" jer igraju u finalu Kupa i Liga kupa.

"Mančester siti je gost koji je pozvan na žurku Barselone, Real Madrida i Bajerna iz Minhena", rekao je prvo posle poraza Loran Blan, trener Parižana.

Blan je priznao da njegova ekipa u obe četvrtfinalne utakmice nije bila efikasna, a imali su problem sa supendovanim i povređenim igračima (David Luiz, Bjlez Matuidi, Marko Verati).

"Trebalo je da postignemo više od dva gola u Parizu, ali nismo. To je imalo velikog uticaja na revanš, pošto je Siti bio u prednosti. Nekolicina igrača nam nije igrala zbog suspenzije, nećemo na to da se vadimo, ali i to je uticalo. Oni su bili odlučniji i efikasniji i zbog toga su zaradili prolaz".

Blan je preuzeo krivicu za eliminaciju iz Lige šampiona.

"Naravno, ja sam odgovoran. Ja sam sastavio tim i napravio strategiju na terenu. Kada pobedite za to su zaslužni igrači, a ja priznajem da sam odgovoran za poraz. Siti me je odbranom iznenadio više nego u Parizu. Bili su čvrsti na sredini. Ja sam trener i ja sam odgovoran", rekao je Blan.

Fudbaler Pari sen Žermena Tijago Silva rekao je da je prva utakmica odlučila ishod dvomeča.

"Ponavlja se priča. Primili smo golove na domaćem terenu i to nam je mnogo otežalo. Uvek isto, o tome razgovaramo pre utakmice, ali ne uradimo ono što smo rekli da ćemo uraditi. Ako sada pokušam da objasnim šta se dogodilo, to neće ništa značiti. Najbolje je da krenemo dalje i okrenemo se sledećoj sezoni", rekao je Silva.

Predsednik pariskog kluba Naser el Kelaifi rekao je da su svi razočarani zbog poraza, pogotovo što klub i četvrtu godinu, otkako je pod njegovim vlasništvom, nije uspeo da se plasira u polufinale Lige šampiona.

"Razočarani smo rezultatom. Ali, to je fudbal i to moramo da prihvatimo. Ovo je četvrti put da smo eliminisani u četvrtfinalu. Sada moramo da analiziramo šta se dogodilo", rekao je El Kelaifi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC