• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop: Trofej? Liga šampiona? Ne pitajte me sra**!

Autor mondo.rs

Mnogo emocija u četvrtak na Enfildu u najboljem meču sezone. Liverpul je uspeo da u poslednjih pola sata meča protiv Dortmunda postigne tri gola i prođe u polufinale Lige Evrope. Na pitanje ko osvaja trofej, Klop odgovara...

Nestvaran meč u Liverpulu!

Domaći fudbaleri uspeli su da se "izvuku" posle dva gola minusa, gubili su 2:0 i 3:1, ali su u poslednjih pola sata utakmice postigli čak tri pogotka i ostvarili plasman u polufinale Lige Evrope, gde neće biti mesta za Dortmund.

U meču u kojem je Jirgen Klop obradovao navijače Liverpula, a rastužio navijače Dortmunda, viđen je spektakularan fudbal sa mnogo šansi pred oba gola. I bura emocija...

 Ovo su impresije čoveka koji je podigao čitav Enfild na noge i dao snagu svojim igračima da napadnu ekipu koju su već svi videli u narednoj rundi takmičenja zbog prednosti i bolje igre koju su prikazali na ovom meču.

"Prelepa noć na Enfildu i da budem iskren utakmica je bila čudna od početka. Pokazala je kvalitet Dortmunda, mi smo gubili lopte i primali golove, ali smo na terenu želeli da pokažemo karakter. Utakmica je pokazala ono što fudbal može da bude. Prelepo, prelepo...", ponavljao je Klop novinarima posle meča.

"Teško je poverovati da se ovako nešto desilo. Čestitam mojim igračima".

Klop je skakutao kraj aut-linije na 3:2 i 3:3, ali je bio znatno mirniji kada je njegov tim postigao gol za potpuni preokret. Novinare je zanimalo da li je pitao svoju ekipu da jednostavno bude hrabra?

"Ah, lako je pitati... Teško je to uraditi. Na poluvremenu smo se dogovorili da moramo na teži način da prođemo ovde. Imali smo šanse, videli da možemo da damo gol..."

Bližimo li se onoj "Klopovoj ekipi" koju bi hteo da ima glasilo je naredno pitanje, ali je Nemac diplomatski izbegao odgovor na ovo pitanje i samo se zagonetno smeškao.

Sada kada su u polufinalu to znači da su na dva koraka od trofeja, ali i od Lige šampiona, može li Liverpul to?

"Molim vas, ne pitajte me ta sra**a...", rekao je on uz osmeh.

"Teško je. Ne znam ništa o ostalim rezultatima, a svi ostali španski timovi su neverovatno jako. Znam da su mnogi rekli da ko pobedi u ovom meču osvaja i trofej, ali...", poručio je Jirgen Klop.

A, njegovi igrači, kako su oni reagovali na ovu pobedu?

"Trener nam je rekao da večeras pravimo istorijski trenutak koji će naša deca i unuci prepričavati", kazao je Origi strelac prvog gola i inicijator akcije kod poslednjeg.

Strelac odlučujućeg gola Dejan Lovren večeras je za sva vremena kupio navijače Liverpula. U prošlogodišnjoj sezoni Lige Evrope promašio je odlučujući penal protiv Bešiktaša zbog čega je Liverpul ispao iz daljeg toga takmičenja, ali je njegov gol u nadoknadi vremena sve to "opravdao".

Ovo je kazao nakon meča.

"Ovo je neverovatan osećaj, možda i naša najbolja utakmica u poslednje dve-tri godine, nijednog trenutka nismo prestali da verujemo u sebe. Nismo imali šta da izgubimo i danas smo pokazali da smo ekipa sa karakterom", kazao je Lovren.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC