• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje: Plej-of, plej-aut, derbi i TV prenosi!

Autor mondo.rs

Pred nama je 31. kolo Superlige, ali u dve grupe. Evo svih korisnih informacija.

 Superliga Srbije, 31. kolo najava Izvor: MN PRESS

Takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije nastavlja se za vikend utakmicama u plej-ofu i plej-autu, a u centru pažnje je 151. "večiti" derbi između Crvene zvezde i Partizana.

Ove sezone se u domaćem prvenstvu prvi put igraju plej-of i plej-aut. Ekipe od prvog do osmog mesta igraće u plej-ofu, a ekipe od devetog do 16. u plej-autu. Posle 30. kola u regularnom delu Super lige, bodovi su podeljeni, pa Zvezda u plej-of ulazi sa 41 bodom, 14 više od Partizana.

U predstojećem derbiju, koji se igra u subotu od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić", crveno-beli žele da nastave niz od 26 utakmica bez poraza, a crno-beli će pokušati da nastave niz od šest pobeda. U oba ovosezonska derbija pobedila je Zvezda, 3:1 i 1:2.

U prvom kolu plej-ofa Čukarički danas od 18 časova na svom terenu igra protiv Borca i pokušaće da veže petu uzastopnu pobedu. S druge strane, Borac je u sedam poslednjih utakmica bez pobede i želi da prekine taj niz i zadrži priključak za vodećima.

Čukarički na trećem mestu na tabeli ima 27 bodova, a Borac je četvrti sa četiri manje.

U duelu petoplasirane i šestoplasirane ekipe, Vojvodina će u subotu od 15 časova u Novom Sadu igrati protiv Radničkog iz Niša. Novosađani su vezali dve pobede, a u tri poslednje utakmice su neporaženi, dok je niški tim pretrpeo dva vezana poraza. Obe ekipe imaju po 23 boda.

Voždovac će u subotu od 16 časova na svom terenu igrati protiv Radnika. Obe ekipe u utakmicu ulaze posle niza od po tri utakmice bez pobede. Beogradski tim je sedmi na tabeli sa 20 bodova, a bod manje ima osmoplasirani tim iz Surdulice.

U plej-autu najbolje plasirani Javor će sutra od 16 časova u Ivanjici igrati protiv Spartaka i pokušaće da prekine niz od tri utakmice bez pobede, a Spartak bi dobrim rezultatom želeo da se odmakne sa dna tabele. Javor ima 18 bodova, a Spartak je šesti na tabeli sa 13.

Metalac će u subotu od 16 časova u Gornjem Milanovcu igrati protiv OFK Beograda i pokušaće da nastavi niz od tri utakmice bez poraza kako bi se zadržao u vrhu tabele. Metalac ima 18 bodova, koliko i Javor, a OFK Beograd, koji je tri meča bez pobede, zauzima peto mesto sa 14 bodova.

Novi Pazar u subotu od 16 časova igra protiv Jagodine dok će Mladost u nedelju od 17 časova u Lučanima igrati protiv Rada.

PAROVI 31. KOLA

Plej-of:

U petak:

Čukarički - Borac (18.00, Arena sport 1)

U subotu:

Vojvodina - Radnički (15.00, RTV Vojvodine)
Voždovac - Radnik (16.00)
Crvena zvezda - Partizan (18.00, Arena sport 1)

Tabela: Crvena zvezda 41, Partizan 27, Čukarički 27, Borac 23, Vojvodina 23, Radnički 23, Voždovac 20, Radnik 19.

Plej-aut:

U subotu:

Metalac - OFK Beograd (16.00)
Javor - Spartak (16.00)
Novi Pazar - Jagodina (16.00)

U nedelju:

Mladost - Rad (17.00)

Tabela: Javor 18, Metalac 18, Mladost 17, Novi Pazar 16, OFK Beograd 14, Rad 13, Spartak 13, Jagodina 13.

*napomena: Spartaku su zbog kazne oduzeta dva boda, odnosno bod nakon što je došlo do podele pred treći krug šampionata.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC