• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sprema se TV spektakl: Večiti derbi kao nikada pre

Autor mondo.rs

Kako izgleda noć pred utakmicu, kako izgleda odlazak na stadion, kakva je tenzija u svlačionici, ko ima kakve rituale...

 151. vječiti derbi, prenos na Arena sport 1 Izvor: MN PRESS

Arena sport priprema se i za 151. "večiti derbi", ali te pripreme ne teku uobičajeno, kao za mnoge prethodne.

Zašto?

Razlog je zanimljiva inovacija, koja će se sigurno dopasti gledaocima i ljubiteljima fudbala.

Pred treći duel Crvene zvezde i Partizana ove sezone, navijači dva najveća srpska kluba imaće prilike da vide ekskluzivan materijal i kadrove koji ranije nisu mogli da budu zabeleženi. Evo o čemu se radi...

Program počinje u subotu u 17 časova, sat vremena pre početka meča, a direktno sa stadiona gledaocima će se obratiti Miloš Milićevic, u ulozi domaćina studija, zatim reporteri Saša Tomić i Jovana Guzijan iz centralne lože, ali i Goran Svilar ispred i iz svlačionica rivala, kao i Slobodan Stefanović sa terena.

Na prvom kanalu Arene sport, u skoro četiri sata programa, imaćete priliku da vidite 151. derbi iz drugog ugla, "derbi iznutra". Od boravka u karantinu i rituala igrača pred veliku utakmicu, preko tenzije u svlačionici i tokom zagrevanja, sve do komentara meča našeg poznatog trenera, Nenada Milovanovića.

"Za razliku od nekih drugih prenosa koje smo radili, ovaj put ćemo pokušati da pružimo nešto drugačiji pogled na duel Crvene zvezde i Partizana. Potrudićemo se da prikažemo kako to izgleda iz drugog ugla, kako izgleda veče u karantinu, kako se večiti rivali pripremaju za sam meč", kaže Miloš Milićević, domaćin studija naStadionu"Rajko Mitić".

G
ledaoci Arene moći će da vide ono što do sada nije bilo uobičajeno na ovim prostorima. Gost Miloša Milićevića biće nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Ivan Vukomanović koji će nam još više približiti tu sliku iznutra.

"Sa gledaocima ćemo se družiti do 21 čas. Oni koji budu uz Arenu sport u ta četiri sata moći će da čuju i vide ne samo izjave aktera već i onih koji su nekad igrali derbi i koji nešto znače u srpskom fudbalu. Reporteri naše televizije javljaće se sa nekoliko punktova pre, za vreme i posle meča, a celu priču završićemo direktnim prenosom konferencije za medije", naglašava Miloš.

Derbi iznutra, derbi uživo, derbi kao večita priča srpskog fudbala samo na Areni sport.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC