• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović dočekan ovacijama!

Autor mondo.rs

"Boli, baš boli", priznao je plejmejker Zvezde posle neprospavane noći. Poruka navijačima: "Možemo da pobedimo CSKA"

Košarkaši Zvezde vratili su se iz Moskve, a navijači su im priredili lep doček na aerodromu.

Pristalice crveno-belih znale su da cene nastupe svog tima protiv CSKA, uprkos porazima, i posebno su pozdravile Stefana Jovića, koji se u četvrtak okliznuo u napadu za pobedu.

"Stefan Jović", orilo se aerodromom, a plejmejker Zvezde bio je veoma zahvalan za taj doček. Priznao je da nije spavao prethodne noći zbog poslednje akcije.

"Svaka čast ljudima što su došli da nam pruže podršku, pokazali su da su uz nas i u pobedi i u porazu i nadam se da ćemo im se odužiti u Areni u naredne dve utakmice. Mnogo je teško. Nespavanje i sve to što prati... Ali, dobro, protiv Cedevite je ušlo, juče nije, Bože zdravlja, ući će sledeća", rekao je Jović novinarima.

"Nije moj Instagram"

Plejmejker Zvezde objasnio je da nije autor "svog" izvinjenja navijačima. "Apelujem da se što pre taj profil ugasi, jer to nije potrebno. Imam svoj profil, koji sam vodim i ne bih želeo da se nešto drugo dešava".

Pred crveno-belima su dani odmora i pripreme za naredni meč serije, zakazan za ponedeljak u izvesno punoj Kombank areni.

"Hoćemo i želimo da ponovimo ovu igru, pre svega kada je u pitanju agresivnost u odbrani. Uz to, cilj je da smanjimo greške koje smo napravili u trećoj četvrtini. Mislim da uz podršku publike možemo da dobijemo CSKA", samouvereno je poručio plejmejker.

Iako ne može da sakrije tugu zbog jučerašnjeg epiloga i iako je nekoliko puta ponovio reči "Boli, mnogo boli", smogao je snage i da se okrene svemu što dolazi.

"Ima još dosta utakmica do kraja, od CSKA, pa do onih u kojima ćemo se boriti za trofeje. Biće još prilika", podvukao je jedan od lidera crveno-belih.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC