• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SASTAV PARTIZANA: U napadu najmlađi ili najstariji

Autor mondo.rs

Ivan Tomić spremio dve opcije za duel sa Crvenom zvezdom: jedna sa Dušanom Vlahovićem i druga sa Sašom Ilićem. Povreda odvojila Božinova od terena.

 Fk Partizan: u napadu Vlahović ili Ilić Izvor: MN PRESS

Ivan Tomić imao je velikih glavobolja oko sastava pred 151. "večiti" derbi. U jednom trenutku delovalo je da crno-beli neće imati kadrovskih problema pred gostovanje na stadionu "Rajko Mitić", ali vrlo brzo počele su da pristižu loše vesti...

Najveća briga je oko Valerija Božinova.

Najbolji strelac "parnog valjka" gotovo sigurno neće biti starter, a pitanje je da li će uopšte moći da pomogne saigračima u okršaju sa Crvenom zvezdom. Uprkos tome što u komšiluku veruju da je u pitanju lažna informacija, povreda lože bugarskog napadača je ipak ozbiljna i stvorila je problem mladom treneru.

Situacija oko Dušana Vlahovića i Alena Stevanovića se dosta popravila.

Stevanović je jedan deo nedelje zbog problema sa nogom radio odvojeno od ekipe, ali je na poslednjim treninzima bio deo tima koji bi trebalo da od 18 sati istrči na teren Crvene zvezde i počne derbi.

Slično je i sa Vlahovićem.

Mladi napadač je jedina preostala klasična opacija za crno-bele u špicu. Trener Ivan Tomić je u petak na treningu uigravao Vlahovića i ako se odluči da ovaj 16-godišnjak počne na 151. "večitom" derbiju postaće najmlađi starter u istoriji.

Ali...

Šef stručnog štaba uigravao je i postavu bez klasičnog napadača, sa Sašom Ilićem kao najisturenijim, što, ipak, nije novost, s obzirom na to da je Partizan ovog proleća na više utakmica koristio kapitena kao napadača.

Među stativama gola crno-belih i na ostalim pozicijama ne bi trebalo da bude promena.

Bojan Šaranov danas bi trebalo da upiše drugi nastup na "večitim" derbijima. Na desnom i levom beku očekuje se da nastupe Ivan Bandalovski i Miroslav Bogosavac, na štopersim pozicijama Marko Jovanović i strelac sa prošlog derbija Sederik Gogua.

U veznom redu zadatak bliže odbrani imaće Everton Luiz. Malo ispred, u slučaju da Vlahović počinje, delovaće Darko Brašanac i Saša Ilić, dok će Alen Stevanović imati obaveze na desnom, a Nemanja Mihajlović na levom krilu.

SASTAV PARTIZANA (sa Vlahovićem): Šaranov - Bandalovski, Gogua, Jovanović, Bogosavac - Everton - Stevanović, Ilić, Brašanac, Mihajlović - Vlahović.


Tomićeva odluka da Vlahovića ostavi na klupi značila bi jedno upraženjeno mesto u veznom redu, koje će gotovo sigurno da popuni Nebojša Kosović.

SASATAV PARTIZANA (bez Vlahovića): Šaranov - Bandalovski, Gogua, Jovanović, Bogosavac - Everton - Stevanović, Kosović, Brašanac, Mihajlović - Ilić.

Ovo su samo pretpostavke, tako da nije isključeno da Tomić pronađe i neko treće rešenje koje će smatrati idealnim za duel sa Crvenom zvezdom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC