• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tomić: "Ušli" smo tek u 20. minutu...

Autor mondo.rs

Trener Partizana Ivan Tomić osudio je incidente na tribinama i prokomentarisao buran remi u 151. večitom derbiju sa Crvenom zvezdom.

 Ivan Tomić poslije 151. vječitog derbija Izvor: MN PRESS

"Nismo dobro otvorili utakmicu i nismo ušli onako kako smo se dogovorili, stajali smo daleko od njihovih igrača i ostavili protivniku prostor da razvije igru", rekao je trener Partizana Ivan Tomić, posle prvog dolaska u Ljutice Bogdana u svojstvu trenera.



Na mestu gde je gostovao i kao kapiten crno-belih i kao sportski direktor potom, Tomić je primetio da je njegov tim, mimo dogovora, "ušao" u 151. večiti derbi tek posle 20. minuta...

"A, to je bilo previše u ovako značajnoj utakmici. U drugom poluvremenu smo se podigli, imali smo nekoliko situacija iz kojih smo mogli da postignemo gol, ali je u finišu utakmice Zvezda zaigrala bolje, stvorila nekoliko šansi i postigla gol za koji smatram da je bio zaslužen, jer su bolje igrali od nas u tom periodu igre", rekao je Tomić i zaključio:

"Na kraju, bacili smo sve karte u napad, sa svim raspoloživim igračima koje imamo. Desilo se to što se desilo..."

Prokomentarisao je i nove nerede na tribinama...

"Nije mi drago zbog onih scena, ali mi je drago što na terenu nije bilo ličnih sukoba, ispada pojedinaca na tribinama jeste i to je loše. Utakmica je bila fer i korektna, svi igrači su se pozdravili međusobno posle meča, kao i kolega Božović i ja, tako da je s te strane zadržan neki nivo", rekao je Tomić.

"A, kada je kvalitet igre u pitanju, sa naše strane moglo je sve da bude na višem nivou...", priznao je mladi trener, čija je serija od šest pobeda u Superligi prekinuta remijem, koji je na južnoj tribini proslavljen kao pobeda, s obzirom na sve okolnosti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC