• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tomić: Božinov gojazan, Fofana ne može da igra!

Autor mondo.rs

Trener Partizana Ivan Tomić na konferenciji za medije objasnio je zbog čega je počeo 151. večiti derbi bez pravog napadača.

 Ivan Tomić - zašto je Partizan igrao bez napadača Izvor: MN PRESS

Partizan sa 37-godišnjim kapitenom Sašom Ilićem u ulozi "lažne" devetke.

I danas, a to nije bio prvi put ovog proleća!

Od odlaska Abubakara Oumarua i Ivana Šaponjića, trener Partizana Ivan Tomić muči se da sastavi ekipu sa klasičnim centarforom, a posle burnog remija u 151. večitom derbiju i gola u mreži Crvene zvezde u 95. minutu, javnosti je ponudio razloge zbog kojih meč nisu počeli ni Valeri Božinov, ni Ismael Fofana, ni Dušan Vlahović.

"Izvinjavam se što sam zadihan, između svlačionice i pres sale ima 100 stepenika, imajte razumevanja... Sav sam zadihan i znojav", rekao je Tomić na početku konferencije i potom ponudio identičnu analizu meča kao u prvoj izjavi, odmah u tunelu, datoj Areni sport.

Na presu je govorio otvorenije o nekim drugim stvarima...

"Sama formacija Partizana danas, a vidim da se o tome priča, jeste iznuđeno rešenje. To nije nešto što sam planirao pre nego što sam dolazio na mesto trenera Partizana, niti je to moj stil, ali imamo velike probleme na poziciji napadača", rekao je Tomić i dodao:

"Božinov je bio povređen, a pored toga što ima neverovatan osećaj za gol, što je sjajan fudbaler, on ima kilažu koja je nedopustiva kada je jedan profesionalac u pitanju. Rezultati procenta masti u organizmu Fofane su takođe nedopustivi, on ne može profesionalno ni da se bavi fudbalom sa takvim rezultatima", podviknuo je Tomić i pomenuo trećeg, i najmlađeg napadača u timu, koji je nedavno napunio 16 godina.

"Vlahović ima 16 godina i nije trenutak za njega da igra ovakvu utakmicu, jeste ulazio u nekim prethodnim mečevima i to je za njega bio veliki zalogaj, visok je i njegovo telo i dalje nije formirano, tako da ćemo sačekati s njim...", istakao je Tomić.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC