• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kahriman: Šaranov, hvala!

Autor mondo.rs

Nespretna reakcija golmana Damira Kahrimana u 95. minutu pretvorila je jak šut Evertona Luiza u pogodak, ali je Zvezdin čuvar mreže u toku meča odlično branio.

 Kahriman: Šaranov, hvala! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Damir Kahriman čitave sezone u Crvenoj zvezdi brani na izuzetnom nivou, a tako je bilo i u 151. "večitom derbiju" protiv Partizana na stadionu "Rajko Mitić" - sve do nadoknade vremena. Zvezda je imala "pobedu u rukama", ali Kahriman nije uspeo da uhvati loptu Evertona Luiza.

Brazilac je snažno šutirao sa preko trideset metara, ali je lopta preko Kahrimana završila u mreži. Rezultat je na kraju bio 1:1...

Reprezentativni golman bio je neutešan posle meča, čak je i zaplakao, ali su mu svi pružili podršku. Kapiten Aleksandar Luković je ponovio da je Kahriman toliko puta ove sezone spasio Zvezdu, da mu se nema šta zameriti, a podrška je stigla i od kolege.

Golman Partizana Bojan Šaranov razgovarao je sa Damirom Kahrimanom posle meča.

"Razgovarao sam sa Šaranovim. Pružio mi je podršku, kao i svi drugari iz mog kluba. Stvarno sam im zahvalan na tome", kazao je on.

"Ostaje žal što ranije nismo otvorili utakmicu. Sve je ovo sastavni deo fudbala, hteo sam da oborim loptu, ali nisam uspeo. Dešava se... Bila je ovo lepa utakmica. Idemo dalje na titulu!", poručio je Damir Kahriman nakon meča.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC