• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Da pobedi fudbal, a ne da strahujem za majku!"

Autor mondo.rs

Pročitajte izjave fudbalera Partizana posle 151. "večitog derbija". Nemanju Mihajlovića zabrinulo ponašanje navijača.

 "Da pobedi fudbal, a ne da strahujem za majku!" Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović
Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

151. "večiti derbi" se neće pamtiti po sjajnom fudbalu!

Fudbaleri Crvene zvezde poveli su u 84. minutu, da bi desetak minuta kasnije Partizan uspeo da izjednači rezultat, a fudbaleri oba tima su složni u oceni da nisu ispunili očekivanja u derbiju koji će se brzo zaboraviti.

Bar po fudbalu.

Obeležili su ga mnogobrojni sukobi na tribinama, što je posebno zabrinulo najboljeg fudbalera Partizana ovog proleća Nemanju Mihajlovića. Dvadesetogodišnjak je na prethodnom susretu bio jedan od najboljih, ali večeras nije bio na svom nivou.

"Trebalo je da pobedi fudbal, a ne da gledam ka istoku i razmišljam da li su mi majka i devojka dobro. Ali, kod nas nažalost ne može bez incidenata", kazao je popularni "Neca".

Prokomentarisao je i utakmicu svoje ekipe.

"Nismo uradili ono što smo se dogovorili. Loše smo taktički ušli. Padali smo, dizali se, ali ne može tako protiv rivala kao što je Zvezda. Moja partija je mogla da bude bolja. Radiću kao i do sada, kao što su me hvalili posle prvog derbija ni sada nemam problem da me kritikuju".

BANDALOVSKI

"Ovo je bila naša najlošija utakmica od kada je novi trener došao u klib. Međutim, ne možemo uvek da gazimo. Igrali smo loše i izvukli smo se u nadoknadi vremena. Ali, bolje i to nego da smo izgubili kao prošli put kada smo bili bolji", kazao je on.

Sličan komentar dao je i njegov saigrač sa kojim ordinira po levoj strani terena - Miroslav Bogosavac.

"Ušli smo lošije, u drugom smo odigrali dobro. Primili smo gol iz njihovog dobrog šuta, ali se nismo predavali i nadali se da možemo do preokreta. Mogao sam bolje, konkretnije napred, ali su Zvezdini igrači dobro zatvorili mene i Mihajlovića", kazao je on.

Marko Jovanović vodio je "bitku" u prvom poluvremenu sa Ugom Vijeirom, pa u nastavku sa Predragom Sikimićem, ali je i pored primljenog gola Partizana bio jedan od boljih aktera ovog "večitog derbija".

"Mislim da je remi najpravedniji. Derbi nije ispunio naša i očekivanja navijača. Ne znam zašto smo ušli nervozno i previše smo grešili. Jednostavno, do ta dva gola nisu viđene neke šanse... Krasila nas je pas igra u prethodnih par mečeva, a ovo nismo bili mi."

"Moramo sad da se okrenemo najvažnijoj utakmici i da prođemo u finale Kupa", podvukao je Marko Jovanović koji nije želeo da prokomentariše novinarsko pitanje o lošijoj partiji njegovog partnera u odbrani - Sedrika Gogue.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC