• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Katastrofalno ponašanje Evertona!"

Autor mondo.rs

Fudbaleri Crvene zvezde osuđuju ponašanje kolege iz Partizana.

 151.-veciti-derbi-Gol-i-proslava-Evertona. Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Teško je ostati hladnokrvan kada se postigne pogodak u nekoj važnoj utakmici, još ako je to u nadoknadi "večitog derbija" za 1:1 nema sumnje da emocije proključaju, međutim, proslava Partizanovog Brazilca Evertona je za svaku osudu.

Vezista crno-belih doneo je bod svom timu posle snažnog udarca i očajne reakcije Damira Kahrimana, a onda, umesto da proslavi gol sa saigračima ili navijačima svog tima, on je otrčao pred tribinu sa "najvatrenijim" pristalicama Crvene zvezde.

Tamo je otplesao, ali mu to nije bilo dovoljno, pa je provokaciju nastavio pred klupom crveno-belih, gde je trčkarao ljubeći grb Partizana.

Srećom, nije nastao novi haos na tribinama stadiona Rajko Mitić, kao u finišu prvog poluvremena i tokom pauze kada su se navijači Partizana na istočnoj, a Crvene zvezde na severnoj tribini sukobljavali sa policijom.

Evertonov potez, ipak, izazvao je kritike kolega iz protivničkog tima.

"Ne zna šta je uradio... Napraviće sebi probleme u gradu, udaraće glavom o zid. Katastrofalno se ponaša. I u prošlom derbiju je isto skakao na svaki duel", razočaran je Marko Grujić ponašanjem Brazilca.

Negodovanje je prvi izrazio Luis Ibanjez, koji je još na terenu pokušao da "u lice" obajsni Evertonu da bi trebalo da se kontroliše.

"Šta da kažem, retko ko tako slavi gol. Ima on svoje ljude iza gola, a on trči prema našim navijačima. To nije pošteno. To rade ljudi koji ne misle na svoje navijače. Ja da sam dao gol, trčao bih prema svojim igračima i navijačima, ali vidite kakvu on ima glavu", rekao je Argentinac novinarima posle meča i osvrnio se na svoj potez:

"Ne možeš da se kontrolišeš u takvim situacijama, izgubio sam se, trčao prema njemu. Da nije bilo saigrača, ko zna šta bih napravio. U tim trenucima ne misliš", iskren je Ibanjez.

I Grujić i Ibanjez istakli su da su razočarani remijem, ali su i pružili podršku golmanu Kahrimanu, čija je greška donela bod Partizanu u nadoknadi 151. "večitog derbija".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC