• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fernando, gde baš sad da dođeš!

Autor mondo.rs

Selektor Portugala uživo gledao 151. "večiti derbi" zbog Uga Vijeire, ali teško da može da bude zadovoljan viđenim.

 Selektor Portugala gleda vječiti derbi Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda dominira tabelom Superlige Srbije, a Ugo Vijeira listom strelaca. Napadač crveno-belih postigao je 20 golova i primorao selektora Portrugala, Fernanda Santoša, da dođe u Beograd.

U potrazi za efikasnim centarforom, koji bi predvodio tim na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, Santoš je uživo gledao 151. "večiti derbi" Crvene zvezde i Partizana, međutim, teško da je zadovoljan napustio stadion.

Vijeira je bio daleko ispod nivoa na koji je navikao navijače Crvene zvezde, a uz to se i povredio.

Aktivan je bio tek pola sata utakmice, posle čega je do poluvremena i nekoliko minuta po povratku sa odmora, više statirao nego učestvovao u igri svoje ekipe. Razlog tome je povreda skočnog zgloba, koji je iskrenuo posle vazdušnog duela sa Goguom i nezgodnog doskoka.

Još nije poznato koliko će Portugalac morati da pauzira, pošto je potrebno da pre detaljnih pregleda spadne otok. U svakom slučaju, prijaće mu slobodan dan koji je trener Miodrag Božović dao igračima u nedelju.

Do povrede, Vijeira je pokazao veliku motivisanost često vršeći pritisak na zadnju liniju Partizana, međutim, možda je bio i preterano motivisan da se dokaže, jer je u jednom opasnom kontranapadu crveno-belih "skinuo" loptu koja je išla ka bolje pozicioniranom Aleksandru Kataiju, a zatim je i previše "petljao" umesto da proigra istog saigrača, pa su crno-beli uspeli da se odbrane.

Kako bilo, momak koji je u prva dva ovosezonska derbija postigao tri gola, u subotu uveče nije imao svoje veče, što verovatno znači da ga i definitivno nećemo gledati na predstojećem EURO 2016.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC