• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop o "tumbanju" tima: Ne bismo imali šanse

Autor mondo.rs

Nemački stručnjak iznenadio je mnoge odabirom igrača za gostovanje Bornmutu. Međutim, ponovo se ispostavilo da je bio u pravu.

Startna postava Liverpula protiv Borusije Dortmund, u četvrtak: Minjole - Klajn, Lovren, Sako, Moreno - Milner, Džan - Lalana, Firmino, Kutinjo - Origi. Epilog: Pobeda.

Startna postava Liverpula protiv Bornmuta, tri dana kasnije: Vord - Rendal, Ture, Lukas Leiva, Smit - Ođo, Stjuard, Alen, Ajb - Firmino - Staridž. Epilog: Takođe pobeda.

Zamenivši čak desetoricu igrača, Jirgen Klop iznenadio je mnoge svojim "istumbanim" sastavom za gostovanje Bornmutu, ali je ponovo postigao željeni efekat.

 Posle utakmice, Klop je objasnio da je veoma ozbiljno shvatio današnji meč i da je imao u vidu veliko emotivno i fizičko pražnjenje igrača koji su u četvrtak eliminisali Dortmund i spektakularno se plasirali u polufinale Lige Evrope.

"Izveli smo skoro potpuno novi tim, ali nije bilo nikakvih problema", izjavio je Klop u nedelju za "Skaj sports".

"Imali smo potpuni fokus na ovu utakmicu, govorili smo o njoj prethodnih dana i rekao sam momcima pre utakmice da je u četvrtak bilo lepo, ali da smo ovo igrali sa istom ekipom apsolutno ne bismo imali šansu", dodao je Nemac.

Pred njegovom ekipom je još jedna sedmica u kojoj će odigrati dva važna meča. U sredu će se na Enfildu suprotstaviti Evertonu, a u nedelju će na istom mestu igrati protiv Njukasla.

"Bilo je lepo u četvrtak, ali danas je takođe bilo lepo. Ne moramo da poredimo ništa, osvojili smo tri boda, savršeno", podvukao je Klop i nasmejan krenuo u svlačionicu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC