• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katai: Moramo da pobedimo u Čačku!

Autor mondo.rs

"Ne znam na kojoj ću poziciji igrati. Ako šef kaže da treba da budem lažna devetka, onda će tako i biti".

 Aleksandar Katai Borac Crvena zvezda najava Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Jedan za drugim fudbaleri Crvene zvezde sumiraju utiske 151. "večitog derbija" (1:1) i jedan za drugim konstatuju da su zaslužili pobedu nad Partizanom.

Tako misli i Aleksandar Katai.

"Nismo zadovoljni rezultatom, igrom smo zaslužili pobedu, ali to je fudbal. Isto tako prošli derbi možda mi nismo zaslužili da pobedimo, možda su oni pokazali bolju partiju tada, ali sve je to fudbal. Korak smo bliže tituli, nismo izgubili, tako da smo nadomak osvajanja prvenstva", rekao je vezista crveno-belih novinarima posle treninga u ponedeljak i istakao da je zadovoljan svojom partijom i u ofanzivnim i u defanzivnim zadacima.

Posebna tema bio je njegov verbalni, umalo i fizički, duel sa Evertonom, kada je Brazilac oštro faulirao Srđana Plavšića.

"Everton je udario laktom Plavšića. Možda sam i ja malo preterao, ali ne sme on prvi da prilazi igraču koji leži dole. Niko nije imao problem, samo je on pravio probleme, non-stop nešto skače, non-stop se svađa. Ja nemam problem sa ostalim igračima Partizana, sa svima sam normalno pričao, što se i videlo", konstatovao je Katai.

"Dođite u Čačak da vidite svlačionice"

Infrastruktura u srpskom fudbalu odavno je u lošem stanju, a Katai je imao zanimljiv odgovor na pitanje novinara u kakvom su stanju svlačionice čačanskog Borca: "Dođite da proverite, pozivam vas, zamoliću šefa da vas pusti pre sastanka, da vidite. Moralo bi malo da se uloži. Na dobrom su putu, već su izgradili jednu zgradu iza gola. Zasad, smatram da uslovi nisu baš najbolji".

Brazilac iz redova Partizana bio je u centru pažnje i zbog provokativne proslave izjednačujućeg gola u nadoknadi utakmice, kada umesto pred svoje, otrčao pred protivničke navijače.

"Njegovo pravo je da tako proslavlja golove. Ja u životu ne bih to uradio. Trčao bih da se radujem sa svojim navijačima, što se i videlo na onom derbiju kad sam dao gol".

U narednoj utakmici, protiv Borca u Čačku, crveno-belima je potreban bod da bi postaili šampioni. Čačansi su, međutim, jedini ove sezone u Srbiji uspeli da savladaju Zvezdu (5:1) u Kupu, a nedavno je bilo nerešeno (1:1).

"Borac nam je naneo poraz ovde, znamo da nas očekuje teška utakmica, ali moramo da pobedimo", jasan je Katai, koji je rekao da mu neće biti problem da zbog odsustva povređenog Uga Vijeire i suspendovanog Predraga Sikimića igra isturenije nego inače.

"Ne znam na kojoj ću poziciji igrati. Ako šef kaže da treba da budem lažna devetka, onda će tako i biti".

Verovatnije je, međutim, da će mesto napadača zauzeti Petar Orlandić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC