• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karma je čudo!

Autor mondo.rs

Ako na kraju Barselona zabeleži najveći fijasko u poslednjih nekoliko godina, dobrim delom biće to zbog ovog arogantnog tvita, zbog kojeg se cela Španija ruga Kataloncima.

Sa deset bodova prednosti nad Atletikom i dvanaest nad Realom, a sve u seriji od gotovo 40 utakmica bez poraza u svim takmičenjima, sve osim nove titule u Primeri za Barselonu smatralo se senzacijom.

Otprilike čekao se samo odgovor da li će Luis Enrike postati prvi trener u istoriji fudbala koji je u dve uzastopne sezone osvojio "Tripletu".

Ali, senzacija se događa uveliko!

Barselona je za mesec dana uspela da ispadne iz Lige šampiona i pomenutu prednost nad madridskim rivalima svede na nula, odnosno bod prednosti.

U poslednja četiri kola Primere, "Blaugrana" osvojila je bod, ima tri poraza u nizu, a ovaj treći, na "Kamp Nou" stadionu, "najavljen" je krajnje neprimerenim tvitom, u kojem se prepoznaje arogancija jednog od najbogatijih i najsnažnijih klubova na svetu.

Uoči utakmice sa Valensijom, koja je u Kataloniji poražena rezultatom 7:0 u polufinalu Kupa, tim Barsleone zadužen za društvene mreže i odnose s javnošću želeo je da opusti navijače i saopšti svima kako Barsa ima "najlakši" raspored do kraja La Lige, a pritom i tri, odnosno četiri boda prednosti nad Atletikom i Realom.

Uz bolji skor u međusobnim duelima, uzgred.



Šta se dogodilo? Već u prvoj narednoj utakmici, Barselona je "pukla" kod kuće od prežaljene Valensije, a Madriđani zbirno pobedili svoje "teže" rivale.

Ako na kraju Barselona zabeleži najveći fijasko u evropskom fudbalu u poslednjih nekoliko sezona, s obzirom na to kako je igrala u većem delu sezone i kakve rezultate ostvarivala, dobrim delom biće to i zbog ovog tvita, jer karma je čudo!


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC