• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lester siti nastavlja bez Vardija!

Autor mondo.rs

Najboljeg fudbalera "lisica" najverovatnije neće biti na sledeće dve utakmice. Svonsi sigurno preskače zbog crvenog kartona, a Junajted zbog vređanja sudije Mosa.

Lester siti moraće da nastavi pohod ka prvoj tituli u Premijer lige bez napadača i najboljeg strelca Džejmija Vardija, koji će posle isključenja na utakmici sa Vest Hemom morati da pauzira verovatno dva meča.

Što je puno, s obzirom na to da "lisice" do kraja sezone imaju još četiri utakmice, protiv Svonsija kod kuće, Mančester junajteda na Old Trafordu, Evertona na King Pauer stadionu i Čelsija u gostima.

Dakle, simuliranje Vardija protiv "čekićara" i verbalni napad na sudiju Džonatana Mosa mogli bi vrlo skupo da koštaju Lester.

Prednost najvećeg iznenađenja Premijer lige se smanjila na pet bodova pošto su pred svojim navijačima odigrali tek 2:2 sa Vest Hemom, dok je Totenhem bio ubedljiv na gostovanju Stouku (0:4).

Glavobolja za Klaudija Ranijerija i navijače Lestera nastala je onog trenutka kada se saznalo da je sudija Mos prijavio FA Vardija zbog vređanja, a minimalna kazna za takav postupak je dva meča. Jedan će zbog dva žuta kartona sigurno propustiti.

Problem je nastao u 56. minutu utakmice kada je sjajni napadač pokušao da iscenira penal, ali je na toj utakmici vrlo loš sudija Mos bio blizu i doneo ispravnu odluku da isključi Vardija. Pre nego što je napustio teren, golgeter Lestera je iskoristio priliku da uputi nekoliko ružnih reči arbitru, koje mu ovaj nije zaboravio, već ga je prijavio nadležnima, pa će Vardi verovatno pored duela sa Svonsijem morati da preskoči i gostovanje Junajtedu.

Vardi je do sada bio starter na svakoj utakmici Lestera!

Ranijeri kao opcije u napadu protiv "labudova" ima Šinđi Okazakija i Leonarda Uljou. Ali, njih dvojica su ove sezone zajedno na terenu proveli ukupno 11 minuta.

Japanac i Argentinac su do sada postigli devet golova, što je nemerljivo sa 22 Vardija. Takođe, analitičari na Ostrvu smatraju da bi Italijan mogao i sa jednim napadačem, a da mu podršku pruža ofanzivni krilni Džef Sklup.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC