• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vazura: Milion i po i tačka!

Autor mondo.rs

Direktor crno-belih još jednom potvrdio da je Šaponić u Benfiku prešao za milion i po evra i da Partizan nema nikakve veze sa cifrom koju se spominje u Benfikinom finansijskom izveštaju.

 Milos Vazura Ivan Saponjic Benfika Izvor: MN PRESS

Kratko i jasno!

Direktor Partizana, Miloš Vazura, odbacio je svaku mogućnost da su u transferu Ivana Šaponjića bili uključeni bilo kakvi procenti i treća strana i da nije istina da je mladi napadač prešao u Benfiku na kraju jesenjeg dela sezone za tri miliona evra.

Zvanični finansijski izveštaj Benfike u ponedeljak je uzburkao fudbalsku javnost u Srbiji i zatražio odgovore na pitanje za Partizan i Crvenu zvezdu, za koliko su novca otišli Ivan Šaponjić i Luka Jović u lisabonski klub. Cifre koje stoje u izveštaju "orlova" ne poklapaju se sa onim koje su predočne srpskoj javnosti prilikom pomenutih transfera.

Naime, Šaponjić je prema rečima čelnih ljudi kluba iz Humske prodat za milion i po evra, dok Benfika tvrdi da je transfer vredan duplo više.

"Nikome nismo dali bilo kakve procente, niti je bilo kakvih pregovora za neku drugu cifru osim one od 1.500.000 koliko iznosi obeštećenje. Mi nemamo nikakve veze sa celom pričom i nema potrebe da bilo šta komentarišem", bio je jasan Vazura.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC