• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bravo za Marka Grujića!

Autor mondo.rs

Fudbaler Crvene zvezde novčani deo nagrade za sportistu godine rešio da uplati u humanitarne svrhe.

 Marko-Grujic-sportska-licnost-godine. Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Grad Beograd izabrao je fudbalera Crvene zvezde Marka Grujića za ličnost godine u oblasti sporta i fizičkog vaspitanja.

Budući član Liverpula nagrađen je za osvajanje zlatne medalje sa reprezentacijom Srbije na Svetskom prvenstvu za fudbalere do 20 godina na Novom Zelandu, kao i za igre koje je prikazao u crveno-belom dresu.

Komisiju koja je donela odluku su činili Svetozar Mijailović, Mirko Nišović, Nenad Borovčanin, Nenad Peruničić i Viktor Jelenić, navodi se na Zvezdinom sajtu.

"Zahvalio bih se ljudima koji su odlučili da ova prestižna nagrada dođe u moje ruke. Izuzetna mi je čast što sam dobio nagradu u svom rodnom i voljenom Beogradu. Pošto sam sada imenovan za večitog ambasadora svog grada trudiću se da ga svuda u svetu predstavljam u najboljem svetlu. Hvala i svim mojim saigračima i trenerima, kao i porodici i prijateljima na pomoći i podršci koju mi pružaju", rekao je Grujić okupljenima u Skupštini grada.

Novčani deo nagrade mladi fudbaler odlučio je da prosledi u humanitarne svrhe, pa će on biti uplaćen na račun Udruženja za pomoć osobama sa smetnjama u razvoju Stari grad - "Živimo zajedno".

"Odlučio sam da novac dam onima kojima je u ovom trernutku potrebniji. Kapiten Luković nam je posle posete udruženju 'Živimo zajedno' pričao o lošim uslovima koje je tamo zatekao. Imao sam prilike da vidim kako sve to izgleda i u emisiji Zvezda TV i tada sam odlučio da pomognem koliko mogu. Ovo je samo mali doprinos i voleo bih da ne ostane na tome. Pozivam sve oni koji su u mogućnusti da pomognu ovoj, kao i sličnim organizacijama u skladu sa svojim mogućnostima", rekao je Grujić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC